FCO

Roma Italia

Hvorfor besøke Roma?

De gamle romerne betraktet Roma som "Caput Mundi", eller verdens hovedstad. Den evige stad er kanskje ikke lenger sentrum for det kjente universet, men den er fortsatt full av museer i verdensklasse, utrolige restauranter og ikoniske severdigheter som Colosseum og Det sixtinske kapell. Ta et fly til Roma for å vandre nedover de brosteinsbelagte gatene i det sjarmerende Trastevere-området, fortape deg i kunsten og arkitekturen til renessansepalassene, og lære hvor du kan spise i Roma for å avslutte dagen med hjemmelaget pasta.

Fly til Roma med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Roma i Italia og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Rome, Italy, Couple

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.