Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

FCO

Fly til Roma Italia

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Roma

Fly til Roma

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Roma

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Roma i korte trekk

Hvorfor Roma?

Det er en grunn til at byen kalles «den evige stad». Roma er en av de mest spennende byene i Europa, i en stor arkeologisk lekegrind som er mer enn 2500 år gammel.

Det lokale møtestedet

La Città dell'Altra Economia, Romas gamle slaktehus, huser nå vintagemesser, kunstshow og live-musikk i tillegg til et økologisk supermarked og en Michelin-restaurant.

Visste du dette?

Colosseum var opprinnelig kjent som “Amphitheatrum Flavium” etter det flaviske dynasti. Kallenavnet oppsto fordi det sto en kolossal forgylt statue like ved.

Lesetips

Five Quarters: Recipes and Notes from a Kitchen in Rome (Rachel Roddy, 2015)

Fakta

 • Befolkning: 2,8 millioner
 • Besøkstall per år: 12 millioner
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 12 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 30 °C

Hva skjer i Roma?

Bir & Fud, Da Francesco og Porto Fluviale

Det er ikke vanskelig å finne gode pizzeriaer, men de beste er veldig travle. Bestill et bord på Bir & Fud i Trastevere, så får du napolitanske deep-pan-pizzaer og godt håndverksøl. Romerske pizzaer er sprø og tynne, slik som på Da Francesco ved Piazza Navona, eller på det industrielle spisestedet Porto Fluviale ved Testaccio, som serverer mat dagen lang.

Il Secchio e l’Olivaro

Il Secchio e l’Olivaro får du herlige, digre pizzaer, også glutenfrie. De har to restauranter, en i Ostiense og en i Garbatella.

Pizzarium

Pizzarium, et av Romas mest berømte pizzastykke-steder ved Vatikanet, er kjent for uvanlige fyll som kamskjell med tomat og chili.

Da Enzo al 29 og Nonna Betta

Da Enzo al 29 i Trastevere serverer hjemmelaget mat på sitt beste, mens Nonna Betta i ghettoen serverer romerske retter med en jødisk vri.

Pierluigi

Den eksklusive restauranten Pierluigi ved Campo de’ Fiori spesialiserer seg på fisk, men de har også kjøtt, veganmat, vegetarmat og glutenfri mat på menyen.

Freni e Frizioni

Populære Freni e Frizioni ligger i et gammelt bilverksted i Trastevere. På brosteinspiazzaen utenfor er det en hipp gjeng. Og på Bar del Fico ved Piazza Navona sitter det velkledde folk og nipper til cocktails. 

«Speakeasies» og hemmelige klubber

Hemmelige klubber og «speakeasy»-er er den siste trenden i Roma. Nå finner du gjemte barer:

 • Bak en fryserdør i en sandwichsjappe i grungy Pigneto, på Spirito.
 • Gjennom et skap i en restaurant ved Pantheon, på Club Derriere.
 • Bak en vintage-telefonkiosk, på The Corner Club på Aventine. Her må du ringe det riktige nummeret for å slippe inn.

Shari Vari

For en mer konvensjonell nattklubbopplevelse tar du turen til Shari Vari ved Pantheon. Her finner du i tillegg en elegant restaurant oppe. 

Gasometro

Om sommeren finner du pop-up-steder langs elven, som for eksempel Gasometro, der gjestene kan danse under stjernene.

Ai Tre Scalini

På varme kvelder sitter bar- og kafégjestene ute. Stå under eføyen utenfor Ai Tre Scalini i trendy Monti med et glass vin, eller sitt i baren og nyt god mat og kaldt øl ut i de sene nattetimer.

Fly til Roma, besøk Ai Tre Scallini
Ai Tre Scallini i trendy Monti

Via del Corso

Roma har noe for enhver aldersgruppe og ethvert budsjett. På Via del Corso, i hjertet av byen, ligger det nesten en kilometer med kjedebutikker og italienske merker. 

Via dei Condotti og Via del Babuino

På gatene Via dei Condotti og Via del Babuino finner du dyrere merker som Valentino, Bottega Veneta, Gucci og Prada, i tillegg til Hermes, Christian Dior og Louis Vuitton.

Le Gallinelle

Unge designere i bohemske Monti syr individuelle plagg uten prislapp for den hippe lokalbefolkningen: sjekk Le Gallinelle.

Mercato Monti and Pifebo

I Monti får du vintageklær også. I helgene holdes Mercato Monti-markedet, eller Pifebo, der skinnvesker koster fra € 15 og oppover. Hvis du liker bruktklær, er det mange vintagebutikker langs Via del Governo Vecchio. 

Castel Romano

Hvis du er på jakt etter merkeklær, kan du besøke Castel Romano, en Designer Outlet Village i utkanten av Roma. Det går skyttelbuss dit fra sentrum av byen med jevne mellomrom.

Fly til Roma, besøk Castel Romano
Castel Romano i utkanten av Roma.

The Colosseum

Det er så mye å se i Roma at det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne, så da kan en billett til Colosseum være et godt utgangspunkt (€ 12). Billetten gir deg inngang til Forum Romanum og Palatinhøyden og varer i to dager. 

Vatikanmuseene

Vatikanmuseene er et kompendium av vestlig kunsthistorie, og det aller beste er vel Michelangelos mesterverk, Det sixtinske kapell. Tar du turen innom Peterskirken, kan du gå opp i kuppelen og nyte den fantastiske utsikten. 

Trevifontenen, Pantheontempelet og Spansketrappen

Roma er først og fremst et friluftsmuseum, for mange av severdighetene kan nytes mens man vandrer gatelangs og spiser is. Trevifontenen, Pantheontempelet og Spansketrappen ligger bare ti minutters gange fra hverandre og flankerer Romas beste shoppestrøk. 

Piazza Navona og Campo de’ Fiori

Hvis du har beundret Berninis og Borrominis mesterverker i Piazza Navona, kan du gå til Campo de’ Fiori i nærheten, for der er det et fargerikt marked og populære barer. Gå over elven til Trastevere, så ser du forgylte kirker, søte restauranter og snorer med klær som henger i de små brosteinsgatene.     

Påsken i Roma

Påskehelgen begynner med Via Crucis-seremonien (veien til korset) på langfredag. Da leder paven et fakkeltog fra Colosseum til Palatinhøyden og ber ved de 14 «korsstasjonene» på veien. Festivitasen kulminerer i den store påskemessen på Petersplassen første påskedag.

Begivenheter:

 • RBS Six Nations Rugby (februar–mars)
 • Rome Marathon (mars)
 • Italian Open Tennis (mai)
 • Gay Pride (juni)
 • Luglio Suona Bene Music Festival i Auditorium Parco della Musica (juli)
 • Rome Film Festival (oktober/november)
Fly til Roma i juli, og få med deg Luglio Suona Bene Music Festival.
Auditorium Parco della Musica

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Sentral flyplass

  Vi flyr til flyplasser som har en sentral beliggenhet og enkle og raske transportforbindelser til sentrum. Mindre mas og mer tid til å kose seg.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

Rimelige pakkereiser med fly og hotell til Roma med Norwegian HolidaysBestill reiser til Roma - Den evige stad - med Norwegian Holidays
Reis med Norwegian Holidays til Roma og bo på utvalgte hoteller til lave priser.

Bestill pakkereise til Roma her
This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.