Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

GIG

Rio de Janeiro Brasil

Flyreiser fra Oslo til Rio de Janeiro

Flyreiser fra Oslo til Rio de Janeiro

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Hva kan man gjøre i Rio de Janeiro?

Den pulserende brasilianske kystbyen Rio de Janeiro er for lengst udødeliggjort av berømte bossanova-utøvere og bikinikledde skjønnheter. Byen er også kjent for festlivet og sitt berømte karneval, Rio Carnival, men har også mye å by på for familier. Strandløver og andre soltilbedere kan utfolde seg på noen av klodens mest ettertraktede sandstrender – Copacabana, Ipanema og Leblon. Andre foretrekker kanskje å nyte den uredde brasilianske kulturen, danse samba i Largo do Guimarães-strøket eller nippe til en øl på Armazém São Thiago, en eldgammel pub i det bohemske nabolaget Santa Teresa – kanskje etter et besøk ved Museum of Modern Art in Rio. Byen ligger for seg selv, inneklemt mellom tropiske regnskoger og ruvende fjellkjeder, og kan derfor også by på fantastiske turstier som ofte går under radaren. Rio de Janeiro har behagelige vintertemperaturer og er et perfekt reisemål hele året, både for soltilbedere og kulturelskere.

 

Er du klar til å dra?

Perfekt! Du er bare noen klikk unna din neste flytur.

Bestill nå

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.