Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

GIG

Rio de Janeiro Brasil

Flyreiser fra Oslo til Rio de Janeiro

Flyreiser fra Oslo til Rio de Janeiro

  • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Flyreiser fra Oslo til Rio de Janeiro

  • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Hva kan man gjøre i Rio de Janeiro?

Den pulserende brasilianske kystbyen Rio de Janeiro er for lengst udødeliggjort av berømte bossanova-utøvere og bikinikledde skjønnheter. Byen er også kjent for festlivet og sitt berømte karneval, Rio Carnival, men har også mye å by på for familier. Strandløver og andre soltilbedere kan utfolde seg på noen av klodens mest ettertraktede sandstrender – Copacabana, Ipanema og Leblon. Andre foretrekker kanskje å nyte den uredde brasilianske kulturen, danse samba i Largo do Guimarães-strøket eller nippe til en øl på Armazém São Thiago, en eldgammel pub i det bohemske nabolaget Santa Teresa – kanskje etter et besøk ved Museum of Modern Art in Rio. Byen ligger for seg selv, inneklemt mellom tropiske regnskoger og ruvende fjellkjeder, og kan derfor også by på fantastiske turstier som ofte går under radaren. Rio de Janeiro har behagelige vintertemperaturer og er et perfekt reisemål hele året, både for soltilbedere og kulturelskere.

 

Er du klar til å dra?

Perfekt! Du er bare noen klikk unna din neste flytur.

Bestill nå

TIng du kan gjøre


Karneval i Rio

Bli med på verdens største karneval, som avvikles på slutten av sommeren hvert år, og gjør deg klar for en fest du aldri har opplevd maken til.

Få med deg Ipanema strand

Rios mest berømte strand etter Copacabana er et paradis for familieidyll og vannsport. Her er det mange flotte steder å ta en drink i solnedgangen, takket være de mange barene og restaurantene.

Kristusstatuen

Hvis du er opptatt av opplevelser og spektakulær utsikt, bør du ta en kveldstur opp til Kristusstatuen (Cristo Redentor) på toppen av Corcovadofjellet.  

Været i Rio de Janeiro

Når du skal besøke Rio

Sommeren i Rio kan være svært lummer, noe som gjør det viktig å roe ned på en kafé eller «boteco» – en lokal pub. Varmen begynner å avta om høsten, men det er alltid like tropisk fuktig. Hva med vinteren og våren? Du kan trygt regne med milde og behagelige temperaturer som gjør vennene dine hjemme i Norge misunnelige.

Hvorfor fly med Norwegian?

Finn ut om hvorfor det å fly med Norwegian betyr komfortable flyreiser til lave priser.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.