Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

RJK

Fly til Rijeka Kroatia

Beste pris fra til Rijeka

Alle prisene refererer til enveis fly fra {{user.selectedAirportName}} til Rijeka og inkluderer skatter og avgifter.


{{friendlyMessage.header}}

Rijeka i korte trekk

Hvorfor Rijeka?

Europas kulturby i 2020 kan tilby en rekke historiske severdigheter og et kjøkken med ungarske og italienske påvirkninger. Med de mange strendene og den store havnen har stedet fortjent sin posisjon som Kroatias inngangsport til Dalmatia og øyene.

Det lokale møtestedet

Korzo er navnet på Rijekas største gågate, som er full av kafeer, barer og restauranter, mange med terrasser, hvor de lokale og feriegjester nyter de lange ettermiddagene og kveldene. Korzo domineres av bytårnet ved inngangen til den befestede gamlebyen.

Visste du dette?

Første gang en torpedo ble fyrt av, var i 1866 på havnen i Rijeka. Det var en test. I 2016 feiret man 150-års jubileet for denne teknologiske nyvinningen, hvor man også arrangerte en stor utstilling: «First in the world – 150 years of Rijeka torpedo», som holdt til i et depot på Žabica Square.

Boktips

Missing Emily: Croatian Life Letters (Jodie Toohey, 2012)

Fakta

 • Befolkning: 128 624 (2011)
 • Besøkende per år: 319 605 (2015)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 5,9 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 23,1 °C

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.