Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

RHO

Fly til Rhodos Hellas

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Rhodos

Fly til Rhodos

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Rhodos

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Rhodos i korte trekk

Hvorfor Rhodos?

Den største øya i øygruppen Dodekanesene har alt – garantert solskinn, fantastiske strender, krystallklart vann og fortellinger om tidligere sivilisasjoner.

Det lokale møtestedet

Den spektakulære befestede gamlebyen på Rhodos ble skapt av ridderne i Johanitterordenen på 1300-tallet og har nylig kommet på UNESCOs verdensarvliste. På en klar dag er det en fantastisk utsikt over til Tyrkia, men det er om natten den er mest magisk, etter at cruiseskipene har lagt til havn.

Visste du dette?

Kolossen på Rhodos (bygget for å feire øyas seier over Kypros i 305 f.Kr.) og var en av verdens største statuer (inntil den ble ødelagt i et jordskjelv 50 år senere). Rhodos nåværende borgemester planlegger å bygge en ny versjon ved inngangen til havnen – og gjøre den fem ganger så stor som originalen.

Boktips

Reflections on a Marine Venus (Lawrence Durrell, 1953).

Fakta

 • Befolkning: 110 000 (2011)
 • Besøkende per år: 1 790 000 (2012)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 16 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 28 °C

Hva skjer på Rhodos?

Mavrikos

Mavrikos er et familiedrevet spisested på torget i Lindos. Det ble grunnlagt av Grandpa Mavrikos i 1933 og er populært blant lokale kjennere, takket være det elegante interiøret og den vakre og skyggefulle gårdsplassen. Barnebarnet Dimitris disker opp med noen av øyas deiligste retter – prøv den ovnsbakte fennikkelen, fersk blekksprut med røkt lokal ost, nøtter og fennikel eller lam i kumquatsaus.

Kyma Beach Restaurant

Vi forstår hva du sikter til hvis du tror du har kommet til en chi-chi-restaurant i Mykonos eller Santorini når du kikker innom hos Kyma Beach Restaurant. Dette spisestedet ved stranden i Pefkos har enestående utsikt over Egeerhavet, pluss kreative cocktails og fantastisk mat. Menyen omfatter hele spekteret, fra pasta med trøkk til fantastiske og saftige fiske- og kjøttretter.

Marco Polo Café

En mer romantisk setting for en middag enn Marco Polo Café skal du lete lenge etter. Spisestedet holder til i en herlig bygning fra 1400-tallet i det tyrkiske kvarteret i gamlebyen. Her er mat som tøyler grensene – tenk havabbor carpaccio, grillet blekksprut på en lett aubergine-mousse, saftig lam og blekksprut-pasta. Desserten er sublim og kreeres av en lokal italiensk konditor. Du bør ikke gå glipp av hans himmelske karamellpæremousse med hasselnøttbiter.

Methexi

En bohemsk jazzklubb var kanskje ikke det du forventet på Rhodos, men Methexi på 28 Oktovriou, cnr Griva er nettopp det. Her er du omgitt av årgangsspeil, gammeldagse skrivemaskiner og filmplakater på veggene. Stedet tiltrekker seg den yngre garde og har en livlig atmosfære.

Amphitheatre Boutique Club

Nikki Beach var kanskje først ute med de berømte White Parties, men Amphitheatre Boutique Club har perfeksjonert dem. Dette hvitkalkede utendørsstedet har en fantastisk utsikt til det nærliggende akropolis og den speilblanke viken. Her er plass til 2000 vakre mennesker som kan danse seg gjennom natten til de nyeste hittene spunnet av de beste DJ-er.

Rogmi Tou Xronou

Rogmi Tou Xronou er Rhodos beste rockeklubb og ligger på 4 Arionos Square. Klubben holder til i en kjeller i et hus på et livlig torg i gamlebyen og spiller metal og arrangerer konserter med gode rockeband. Her får du den optimale kur for en mandagsblues: En Monday Blues Night.

Olive Oil Factory

Oliventrær har vært dyrket her på øya i mer enn 7000 år, og man har utvunnet olivenoljen av dem nesten like lenge. Hos Olive Oil Factory får du smake denne silkemyke oljen, se den presses og kjøp en hel rekke med oliveninspirerte produkter.

Athina Jewellers

Å lage smykker er en 5000 år gammel tradisjon på Rhodos. Så det er god grunn til å velge et elegant smykke i stedet for et «Jeg elsker Rhodos»-glass. Athina Jewellers har hatt et godt renommé lenge (35 år ... ikke et par tusen, men likevel ...) og produserer utsøkte smykker med en moderne vri.

Lindos

Det går ikke an på besøke Rhodos uten å besøke et av de stedene som er eldre enn gamlebyen i Rhodos Town – Camirus, Ialysus og Lindos – det sistnevnte er det mest imponerende. Du må gå opp en bratt 116 meter lang sti for å komme til stedet, men det er verdt anstrengelsene, og du får den beste utsikten på hele øya. Åpen hver dag, inngang 6 euro.

Museum of Modern Greek Art

Gammel gresk kunst er kanskje ikke det som får deg opp av solsengen, men Museum of Modern Greek Art, som gjenåpnet i 2015 etter en omfattende restaurering, er virkelig noe som bør oppleves. Det inneholder den største samlingen av kunst utenfor Athen og inkluderer arbeider av surrealisten Nikos Engonopoulos og neo-bysantinske Photis Kondoglou.

Stegna

Lyst på en stille og rolig strand? Prøv Stegna. En lang kurvet sandstrand og krystallklart vann, hvor barna kan leke i klippebassenger. Dette er også et kjempefint sted å snorkle. Landsbyen Stegna er utrolig sjarmerende, men en rekke deilige tavernaer for en avslappet lunsj.

Fly til Rhodos, besøk Lindos.
På Lindos får du den beste utsikten på hele Rhodos.

Begivenheter

 • Gresk-ortodoks påske (mars/april)
 • Rhodes Medieval Rose Festival (siste helg i mai)
 • Rhodes International Film and Visual Arts Festival (juni)
 • Assumption of the Virgin (morsommere enn det høres ut som, august)
 • Rhodes International Festival (september)
 • Nasjonaldagen (28. oktober)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Sentral flyplass

  Vi flyr til flyplasser som har en sentral beliggenhet og enkle og raske transportforbindelser til sentrum. Mindre mas og mer tid til å kose seg.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.