KEF

Reykjavik Island

Hvorfor besøke Reykjavik?

Fordi verdens nordligste hovedstad har et flott uteliv og et spektakulært landskap. Islands naturfenomener er som en stor lekeplass — perfekt hvis du vil reise med barn. Dyreelskerne kan dra på hvalsafari — Elding tilbyr turer med mulighet til å se vågehval, knølhval, delfiner og lundefugl. De små islandshestene passer perfekt for barn — Íshestar har rideturer for alle ferdighetsnivå og aldre, inkludert turer over flere dager der man får sjansen til å se nordlyset. Alle geysirer er oppkalt etter Geysir i Haukadalur.
Selve Geysir er inaktiv for tiden, men barna blir sikkert imponert over den 30 meter høye, kokende vannspruten som skyter opp av Strokkur med bare noen minutters mellomrom.

Fly til Reykjavik med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Reykjavik på Island og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

"VIK Iceland walk man view"

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.