Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

PUY

Fly til Pula Kroatia

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Pula

Fly til Pula

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Pula

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Pula i korte trekk

Hvorfor Pula?

Fordi Pula fortsatt ikke er så kjent eller overbefolket av turister som den fortjener å være, på tross av all den romerske arkitekturen.

Den lokale møteplassen

Giardini-gaten er bred og omkranset av trær og ligger ved siden av den gamle bymuren. Det er hit lokalbefolkningen kommer for å ta seg en drink om kvelden.

Visste du dette?

Istrias regionale produkter, blant annet gode viner, extra virgin olivenolje, prosciutto, asparges og vill ruccola, har gitt området tilnavnet «Lille Toscana».

Bok- og filmtips

Les: I Den guddommelige komedie omtaler Dante Pula som en av sirklene i helvete, med henvisning til de romerske kirkegårdene poeten så utenfor bymuren da han besøkte stedet i det fjortende århundre. Se: I filmen Titus fra 1999, med Anthony Hopkins i hovedrollen, får du se Pulas romerske amfiteater.

Fakta

 • Befolkning: 57 460
 • Besøkende per år: 300 000 (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 5 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august 23 °C

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.