{{'FrontPageAccsessabilityVersionOnDesktopDeviceText' | translate}} {{'FrontPageAccsessabilityVersionOnDesktopDeviceButton' | translate}}

SJU

Fly til San Juan, Puerto Rico USA

Beste pris fra til Puerto Rico - San Juan

Alle prisene refererer til enveis fly fra {{user.selectedAirportName}} til Puerto Rico - San Juan og inkluderer skatter og avgifter.


{{friendlyMessage.header}}

Puerto Rico i korte trekk

Hvorfor Puerto Rico?

På grunn av de utrolige strendene og fordi San Juan føles som en ordentlig tropisk storby.

Det lokale møtestedet

«Plaza del Mercado de Santurce» alias «La Placita» i San Juan: et bondemarked som er blitt til et sted «boricuas» (lokalbefolkningen) flokker seg til for å spise og drikke på dag- og kveldstid.

Visste du dette?

San Juan er den nest eldste byen i Amerika som ble grunnlagt av europeere. Her har det skjedd en hel del: både piña coladaen og Ricky Martin kommer herfra.

Lesetips

When I was Puerto Rican (Esmeralda Santiago, 1994)

Fakta 

 • 3, 6 millioner innbyggere, de fleste i San Juan
 • Temperatur på 26 °C året rundt.

Hva skjer i Puerto Rico?

Cocina Abierta

Det aller beste med Cocina Abierta i San Juan, er tapas-menyen, for det betyr at du kan smake på (nesten) alt. Her hersker en livlig atmosfære med årvåkne servitører som stadig fyller på med vin og cocktail. Kokken Louzao driver også Nonna, som er en populær lokal italiensk restaurant. 

Pikayo

Pikayo på The Condado Plaza Hilton serverer de velfriserte, hvitkledde servitørene tradisjonell mat kreert av mesterkokker. Ris og bønner, hverdagskost i alle hjem her, er alltid tilgjengelig. Kokken Wilo Benet får dem faktisk til å se elegante ut.

Jose Enrique

Jose Enrique på «La Placita»-markedet holder seg godt. Det samme gjelder menyen: ferske ingredienser er inspirasjonen bak dagens retter. Her bruker de lokale produkter kreativt. Nyt en kald Medalla-øl her.

Kasalta

Kasalta ved Ocean Park Beach serverer like god frokost, lunsj og middag og har alt fra take-away-bakervarer til cocktails.

La B de Burro og Pamela

La B de Burro er en funky meksikansk restaurant som ligger like i nærheten, og det samme gjelder Pamela, som serverer karibisk mat i strandkanten. 

El Meson de Melquiades

Det sies at fjellfolket er enda vennligere enn innbyggerne i San Juan. Familien som eier El Meson de Melquiades i Cayey er bevis på at dette ikke bare er en klisjé. Restauranten ligger i nærheten av Guavate, som også er kjent som «lechon asado»-området (grillet svinekjøtt), og de serverer det slik det skal – for eksempel «alcapurria» (frityrstekt). 

Kaplash

På vei til Rincon stopper lokalbefolkningen for å kjøpe «empanadillas» (fylte brødlommer) på Kaplash. Velg fyll som for eksempel hummer og «carrucho» (sjøsnegl) og sett deg ute og se på mens de steker dem. Det er ekstra fint hvis du samtidig får se solnedgangen på vestkysten. Kun kontanter.

The Living Room

Se solen gå ned mens du nipper til en drink på terrassen utenfor The Living Room på The W Retreat & Spa i Vieques – bedre kan det nesten ikke bli. Da får du lettest øye på kjendisene ved bålplassen utenfor. 

Oceano

Oceano, som ligger ved havet helt i hjertet i av Condado, føler man nesten at man er på Miami Beach. Du kan ta deg en cocktail ute eller i området med klimaanlegg. Du har uansett god utsikt gjennom glasspanelene.  En kort spasertur unna ligger Budatai, ved Ventana al Mar.

La Factoria Bar

La Factoria Bar i Old San Juan har en urban hipster-stemning, og det er hit folk kommer for å se og bli sett. Her er det tre ulike atmosfærer, der du kan nyte cocktails, spise og drikke vin – inkludert et dansegulv med DJ – så her skjer det noe helt til solen står opp. Det er miksologene som er konge her.

Nuyorican Café

Nuyorican Café er et av de mest kjente utestedene i San Juan. Her gjør de det enkelt med live, lokal dansemusikk og rimelige drinker. «Nuyos» eklektiske, down-under-stemning holdes i live av turister og lokalbefolkningen. 

Old San Juan

Er du ute etter suvenirer, kunst og håndverksartikler, må du sette kursen mot brosteinsbelagte Old San Juan. 

Plaza las Americas

Hvis du vil innom det Macy’s-varehuset som har den høyeste omsetningen i verden, må du til Plaza las Americas (kjent som «Plaza»), et populært kjøpesenter i San Juan.

The Mall of San Juan

Du kan også dra på The Mall of San Juan, som har litt mer eksklusive butikker som Nordstrom og Saks Fifth Avenue.

Ponce Art Museum

Ponce Art Museum er et av de beste i Amerika og huser en variert samling av europeiske og lokale kunstverker. Du bør absolutt få med deg Roy Lichtensteins skulptur og Frederic Leightons «Flaming June». 

Puerto Rico Museum of Art (MAPR)

På San Juans Puerto Rico Museum of Art (MAPR) finner du lokal kunst fra det 17. århundre og oppover. Barn har et eget galleri å utforske, og hagen utenfor er flott. I restauranten Laurel inne i museet, skaper kokken Mario Pagan sin egen kunst. Liker du maten hans, kan du også bestille bord på restauranten hans Sage Steak Loft.

Begivenheter:

 • La Ventana al Mar – håndverkere, lokale produkter, live-musikk (hele året: Urban Market den første søndagen i måneden; jazz hver siste søndag i måneden)
 • Fiestas de la Calle San Sebastian (januar)
 • Casals Music Festival – klassisk musikk (februar–mars)
 • PR Heineken Jazz Fest (mars)
 • Saborea Puerto Rico – lokal mat og drikke, kjente kokker (april)

Fly med oss

Få en komfortabel flytur om bord i vår 787 Dreamliner

Fly komfortabelt med Norwegian.
 • Spis og drikk om bord

  Du kan velge mellom to menyer på alle langdistanserutene våre og få to måltider inklusive vin, øl eller mineralvann.

 • Nye fly – lave utslipp

  På langdistanserutene våre flyr du med 787 Dreamliner, som er et av de mest behagelige og miljøvennlige flyene i verden.

 • Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

 • Underholdning om bord

  Kos deg med vårt hypermoderne underholdningssystem med filmer, TV-programmer, spill og et interaktivt 3D-kart med tips om reisemålet ditt.

 • Sentral flyplass

  Vi flyr til flyplasser som har en sentral beliggenhet og enkle og raske transportforbindelser til sentrum. Mindre mas og mer tid til å kose seg.

 • Tilgang til lounge

  Velg Premium–billett og få tilgang til lounge når du flyr på langdistanserutene våre. Lounger er tilgjengelige på utvalgte flyplasser.

This site requires web browser cookies to be turned on!

{{'FrontPageAccsessabilityVersionOnDesktopDeviceText' | translate}}

{{'FrontPageDesktopVersionOnMobileDeviceText' | translate}}

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Finn ut mer om våre retningslinjer for informasjonskapsler. Når du besøker norwegian.no, samtykker du i at vi bruker informasjonskapsler.