Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

PVD

Fly til Providence USA

Beste pris fra til Providence

Alle prisene refererer til enveis fly fra {{user.selectedAirportName}} til Providence og inkluderer skatter og avgifter.


{{friendlyMessage.header}}

Providence i korte trekk

Hvorfor Providence?

Providence slo seg opp som Amerikas mest fremgangsrike tekstilby på 1800-tallet, men i moderne tid er den blitt en av landets fremste gourmetdestinasjoner — bare et steinkast unna noen av de beste strendene på østkysten.

Det lokale møtestedet

Byen har en av de største italienske bosetningene i USA — dra innom området Federal Hill og besøk ekte, tradisjonelle delis og italienske bakerier.

Visste du dette?

Lille Providence var fødestedet til det amerikanerne kaller diner. Du kan fortsatt dra frem en sølvkrakk på West Side Diner, der det serveres klassikere som pannekakestabler med egg og bacon.

Boktips

Diktet «Providence» av H.P. Lovecraft, den berømte skrekkforfatteren som var født og oppvokst i byen.

 

Fakta

 • Befolkning: 180 000
 • Besøkende per år: 6 926 698 (2015)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: -2 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 25 °C

Velkommen tilbake

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene vore.

 • Setereservasjon
  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.