Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

POZ

Poznań Polen

Hvorfor besøke Poznań?

Poznań er Polens femte største by, og er bedre kjent for sin enorme studentpopulasjon og messer, enn turisme. Men en flyreise til Poznań, som ligger ved bredden av Warta-elven i den historiske regionen Wielkopolska, betyr å oppdage et vell av fascinerende kulturelle steder og en gammeldags atmosfære. Byens mest bisarre attraksjon er utvilsomt den vakre rådhusklokken og de mekaniske geiter, som stikker hodene sine ut hver dag klokken 12, og har gjort det siden 1551. Flyr du til Poznań bør du også sørge for å besøke det tidligere keiserlige slottet (en gang hjemmet til Kaiser Wilhelm II og nå et kulturhus), og det utrolige, fargerike 3D-veggmaleriet på Market Square. Det er også viktig å spise en St. Martins croissant når du besøker Poznań; nøye brettet for å gi nøyaktige 81 lag, og er en lokal delikatesse. En av de mest smakfulle godbitene i hele Polen.

 

Klar for å bestille?

Med våre billettpriser er drømmeferien bare noen klikk unna!

Bestill nå!

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.