Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

PSA

Fly til Pisa Italia

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Pisa

Fly til Pisa

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Pisa

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Pisa i korte trekk

Hvorfor Pisa?

Byen er liten og pen, og her ligger Italias fineste kirker og gallerier med en flott landsbygd rundt – og så var det noen som sa noe om et berømt tårn ...

Det lokale møtestedet

Om sommeren er det Lungarno (ved elven), der italienerne drikker campari i barene før de går på kveldsmarkedet. På vinterstid går de hippeste til de varme pubene på Piazza delle Vettovaglie.

Visste du dette?

Galileo Galilei, den moderne vitenskapens far, ble født i Pisa.

Filmtips

Se Superman III (1983), der superhelten retter opp Det skjeve tårn i Pisa.

Fakta

 • Befolkning: 90 000
 • Besøkende per år: 294 596 (2013)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 8 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 25 °C

Hva skjer i Pisa?

Trattoria San Omobono

Koselige Trattoria San Omobono serverer håndlaget tortelli, ravioli og gnocchi med dagens kjøttsaus. Et perfekt sted å ta middagen.

Quarto D'ora Italiano

Like ved tårnet ligger Quarto D'ora Italiano, som serverer god pizza fra vedovnen med en håndfull kvalitetsingredienser oppå.

TrattoriaNonna Rosa

Hvis du er ute etter noe litt lettere (og billigere), går du på Trattoria Nonna Rosa. For ti euro får du et glass vin, focaccia og det beste kjøttet i byen. Dessuten får du gratis wi-fi.

Antica Bottega di Pisa

Antica Bottega di Pisa kan du bestille pizza, panini og prosecco og hvile føttene litt. Husk å smake på bruschetta al lardo, servert med litt sitron – den er så god at selv midjen din tilgir deg for alle kaloriene. 

Mercato Delle Vettovaglie

Gjør som de lokale bestemødrene og kjøp ferskvarene på Mercato Delle Vettovaglie, som er byens frukt- og grønnsaksmarked. Still deg i den lengste køen (det er der de selger den beste maten), ikke rør grønnsakene (det gjør man ikke i Italia) og ta dem med deg og spis i det fri ved elven Arno

Bazeel

Pisa er universitetsby, så det mangler ikke på tilbud hvis det er party du vil ha. Dra innom Bazeel og ta en aperitiff mens du lytter til live-musikk. 

Bar Amaltea

Bar Amaltea er stedet for matelskere og danseglade folk – cocktailene er sterke nok til at du danser langt ut i morgentimene, og de har et godt utvalg av deilige snacks som klarner hodet litt.

La Volta

Ølkjennere bør ta tuen til La Volta, for her har de et bredt utvalg av håndverksøl og vanlig øl. Prisene starter på to euro. Her er det flott å ta seg en drink midt i uka, når lokale band spiller fra kl. 20.00. 

Vicolo Divino

Vicolo Divino er liten, men perfekt og akkurat et slikt sted turistene elsker å snuble over. Betjeningen hjelper deg å velge drikke som står til humøret ditt, og serverer en tallerken full av lokal salami og ost. 

Porto di Boccadarno

Båthavnen i Pisa, Porto di Boccadarno, ligger en femten minutters taxitur fra sentrum, men det er verdt å ta en kveldsvisitt hit. Det er her byens vakre mennesker boltrer seg før de drar ut med superyachtene sine. Her er det mange barer og restauranter å velge mellom. 

Valenti

I sentrum av Pisa ligger Valenti, der du får klær og accessories fra Diane von Fürstenberg, Dior og Fendi, for å nevne noen.Eieren, Ninni Valenti, velger selv ut hvert eneste plagg, og kolleksjonen gjenspeiler hennes gode smak.

B.B. Maison

Inne på den lille, litt rotete butikken B.B. Maison finner du jakker, kjoler, sko, smykker og til og med parfyme – men hvis du tar deg god tid når du utforsker kaoset, går du neppe tomhendt derfra. 

Corso Italia og Borgo stretto

Hvis du er på jakt etter større mainstream-merker, foreslår vi en tur til Corso Italia. Eller du kan vandre ned Borgo stretto på den andre siden av elven Arno.

Det skjeve tårn i Pisa

Det er vel verdt å ta turen opp i Det skjeve tårn i Pisa, men det er bare én av fire vakre, litt skjeve bygninger som utgjør Campo dei Miracoli, byens katedralområde. Mauriske søyleganger leder besøkende inn i den romanske domkirken, der du kan se noen av Italias viktigste kunstverker, blant annet Galileos røkelseslampe i bronse.

Palazzo Reale

Den herskende Medici-familien bodde en gang på Palazzo Reale, som nå er et ganske stille museum med en utrolig samling av gjenstander. Hold utkikk etter et polyptyk av San Nicola da Tolentino, malt av Raphael i 1500. 

Teatro Verdi

På Pisas avantgarde-teater Teatro Verdi kan du se skuespillere, sangere, artister og dansere utfolde seg på scenen. Her finner du opera, teater og moderne dans, så her er det noe for alle å se hver måned.

Palazzo Blu

Palazzo Blu er et kulturelt og kunstnerisk sted med flotte utstillinger av italienske og internasjonale moderne kunstnere. 

Fly til Pisa, klatre opp i Det skjeve tårn
Det skjeve tårn i Pisa på Campo dei Miracoli.

Begivenheter

 • Sankt Ubaldos dag (mai)
 • San Ranieri-dagen (juni)
 • Gioco del Ponte – Pisas versjon av palio (juni)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.