PARALL

Paris Frankrike

Hvorfor reise til Paris?

Paris er den mest romantiske byen i verden. Lysenes by er full av museer, gallerier og attraksjoner du må se, sammen med restauranter i verdensklasse. Ikoniske franske landemerker som Triumfbuen eller Montmartres brosteinsbelagte gater får det til å føles som en film til tider. Shoppere elsker de mange elegante butikkene og berømte varehusene. Ta en flytur til Paris og fordyp deg i byens klassiske kafékultur og nyt deilig fransk mat: bifffrites, foie gras og elegant konditori. Kvelder på en feriepakke til Paris er best brukt til å ta alt inn og utforske hippe bydeler som Le Marais. Spenningssøkere bør ta turen til Disneyland Paris, Europas mest populære fornøyelsespark, like utenfor byen.

Fly til Paris med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Paris og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Paris, France, Eiffel Tower

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.