Bestill sommeren 2023 nå!

Vi gleder oss til å kunne gjenforene deg med venner, familie og dine favorittdestinasjoner i år. Ta en titt på den stadig voksende destinasjonslisten for april, mai, juni og juli, og bli inspirert.

Kanskje du vil besøke et helt nytt reisemål denne sommeren? Benytt deg av lavpriskalenderen vår og bestill sommerferien nå. Så er det bare å begynne å telle ned til årets høydepunkt.

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.