Siste dag av salget!

Nå er hele kalenderåret 2024 åpent for bestilling, inkludert neste års vinterprogram. Vi feirer dette med å ha et stort antall flyseter på salg.

Hva frister mest; skiferie, strandliv, storby eller Nordens perler? Ikke noe problem, vi flyr deg dit!

Benytt deg av kampanjekode: FLYNORWEGIAN

Billettene på salg gjelder i tidsrommet: 01.09.2024 – 10.01.2025

Bestill innen kl. 23:59 i dag.Kampanjen gjelder utvalgte ruter. Billettene på salg gjelder i tidsrommet: 01.09.2024 – 10.01.2025. Det er ikke mulig å bestille mer enn 355 dager frem i tid. Bestill senest 28.01.2024 kl. 23:59. Billettpriser er inklusive skatter og avgifter. På enkelte dager og avganger kan det være få eller ingen ledige plasser til kampanjepris. Særlige betingelser gjelder.
Det gis ikke barnerabatt eller ungdomspriser på kampanjepriser. Begrenset antall plasser. Norwegian tar forbehold om prisendringer og trykkfeil.

Mulhouse Basel

Direkte fra Oslo / én vei fra >


699,-

Milas–Bodrum

Direkte fra Oslo / én vei fra >


799,-

Montpellier

Direkte fra Oslo / én vei fra >


699,-

Lyon

Direkte fra Oslo / én vei fra >


599,-

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.