NCE

Nice Frankrike

Fra for fly

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Hvorfor besøke Nice?

Nice og området rundt er et herlig sted å ta strandferie i den franske storbyen, selv i vintermånedene, for her er været nesten alltid fint. Resortbyen Menton ligger en knapt 40 minutters kjøretur utenfor byen og kan skryte av vakre strender og nydelig utsikt. Du kan til og med ta en to timer lang spasertur langs klippene fra Menton til Monaco. Turen går forbi Roquebrune-Cap Martin og Villa E-1027, en modernistisk villa tegnet av Eileen Gray som – i manges øyne – ble vandalisert av den velkjente arkitekten Le Corbusier da han malte veggmalerier på de kritthvite veggene. Det kommer ofte arkitekturinteresserte hit for å hedre «Corb», som druknet utenfor kysten og ligger begravet på gravlunden ovenfor byen – som i seg selv er verdt et besøk på grunn av den flotte utsikten over havet. Matinteresserte burde ikke gå glipp av Mirazur, en restaurant med to Michelin-stjerner som alltid kommer med på World’s 50 Best Restaurants-listen. 

Fly til Nice med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Nice og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.