Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

NCE

Fly til Nice Frankrike

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Nice

Fly til Nice

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Nice

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Nice i korte trekk

Hvorfor Nice?

Frankrikes femte største by er også landets mest populære feriested ved havet. Kikk på folk langs promenaden, gå på kasino og nyt den falmende glamouren til de hvite stucco-hotellene.

Det lokale møtestedet

Cours Saleya er hjertet av Nice med blomstermarked hver morgen, prix-fixe lunsjer og uteliv i verdensklasse.

Visste du dette?

Promenade del Anglais ble bygget for å gi tiggerne et levebrød. Og Nice har bare vært en del av Frankrike siden 1860.

Film- og serietips

TV-serien Transporter; Woody Allens Magic in the Moonlight; og James Bond-filmen Never Say Never Again

Fakta

 • Befolkning: 1 million
 • Besøkende per år: 5 millioner
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 9 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 24 °C

Hva skjer i Nice?

La Rossettisserie

La Rossettisserie er et must for kjøttelskere, for her får du store porsjoner med ovnsstekt kjøtt i en lystig familieatmosfære. Sett deg ved et av langbordene og få nye venner.

La Petite Maison

Skjem deg selv litt bort og bestill bord på La Petite Maison, og husk å kle deg pent. Madonna og Elton John har besøkt restauranten (men ikke samtidig).

Café Marché

Vegetarianere trives nok bedre på hipster-kafeen Café Marché, som har vegetarretter som hjemmelaget ratatouille. Kun lunsj.

Le Four à Bois og Cave de la Tour

Skal du ha piknik på stranden, kjøper du brød, quiche og «pan bagnat» (fylte rundstykker) på et godt bakeri som Le Four à Bois og fyller tomme flasker med vin på Cave de la Tour.

Besøk Nice, spis på La Rossettisserie
La Rossettisserie i gamlebyen i Nice

Riviera Bar Crawl

Nice sover aldri om sommeren. Meld deg på en bar-runde, slik som de Riviera Bar Crawl arrangerer, så får du et kjapt overblikk.

Shapko

Nice er kjent for å sitt rike jazzmiljø. Shapko, like ved Place Rossetti i Vieux Nice, serverer god live-jazz, blues og funk, syv kvelder i uka. Sene jam-sessions tiltrekker seg lokale talenter.

Ooh Poo Pah Doo

Den rolige retrobaren Ooh Poo Pah Doo like i nærheten av Shapko, har dansegulv og spiller jazz, blues, soul og 60-tallsrock. Her er det fullt i helgene. 

L’Escalier Pub

Hvis du har lyst til å spille biljard, er L’Escalier Pub i Vieux Nice åpen fra 22.00 og ut i de sene nattetimer. Her er det fem biljardbord. DJ-er, karaokesessions og temakvelder liver opp kvelden.

Perfumerie Molinard

Skreddersydd shopping er trendy her på Rivieraen. For 69 euro kan du bestille en time på Perfumerie Molinard og ta med deg 50 ml av en individuelt tilpasset parfyme som er satt sammen av et utvalg av 90 forskjellige essenser. En ekspert forklarer hvordan parfymene er laget, og spør deg ut om smak, personlighet og livsstil før han/hun blander dem.

Confiserie Florian

Oppe på Confiserie Florian viser de flerspråklige ansatte deg hvordan de lager konfekt og sukkertøy av blomster, frukt og sjokolade. De har blant annet smaker som bergamott, valmue, fiol og rose, og du får smake før du kjøper. I tillegg til sukkertøy og sjokolade får du kjøpt kandisert frukt, krystalliserte blomster, syltetøy, honning, frukt-te og sirup.

Charcuterie Ghibaudo

Charcuterie Ghibaudo er litt mindre formell, men de ansatte forteller tålmodig om alle pølsene, posteiene og andre kjøttprodukter, slik at du kan velge ut det du trenger til en herlig piknik.

Fly til Nice, besøk Confiserie Florian
Confiserie Florian

L'Open Bus

Se hovedattraksjonene uten å slite deg ut, ved å ta en sightseeing-tur med L'Open Bus. Med et Nice Riviera Pass får du bussbillett og inngang til flere museer.

Musée National Marc Chagall

Dersom du bare har tid til å gå på ett museum, må det bli Musée National Marc Chagall, som har en spektakulær utstilling av hans dypeste kunstverk. Audio-guiden er veldig god.

Matisse Museum

På samme buss-strekningen finner du det lille, men flotte Matisse Museum i Cimiez. Utstillingen i det røde herskapshuset fokuserer på hvordan Matisse levde og arbeidet. Mens du er der, kan du ta en titt på de romerske ruinene like ved.

La Chapelle du Rosaire

Eller kanskje du vil innom Matisses enkle, men vakre kapell, La Chapelle du Rosaire, som ligger like utenfor byen, ved landsbyen Vence. Her kan du tenke i ro og mak.

Musée Maséna

Dersom kunsten ikke er ditt opium, kan du traske langs promenaden til Musée Maséna og få en grundig innføring i Nices historie og utvikling.

Fly til Nice, besøk Matisse Museum
Matisse Museum (Foto : Ville de Nice - musée Matisse/Nathalie Lavarenne © Succession H. Matisse pour les œuvres)

Begivenheter:

 • Nyttårskonsert (januar)
 • Carnival de Nice (februar)
 • Nice Côte d'Azur Boat Show (mars)
 • Baie des Anges Regatta (april)
 • Nice en Roller, rollerblading-event (juni)
 • Nice Jazz Festival (juli)
 • Feast of the Port (august)
 • Blues Festival (oktober)
 • Nice-Cannes Marathon (november)
 • Baie des Anges Rowing Race (desember)
Fly til Nice, opplev Carnival de Nice
Parade under Carnival de Nice

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.