NYCALL

Fly til New York USA

New York i korte trekk

Hvorfor New York?

Fordi den kalles «The City that Never Sleeps», og det er det en grunn til. Det er den mest spennende byen i USA, om ikke i hele verden.

Det lokale møtestedet

Beatles-fans flokker til Strawberry Fields, et fredet område på 10 000 kvadratmeter i Central Park, på 72nd Street og Central Park West, tvers over veien fra Dakota-bygningen, der Johan Lennon bodde (og ble skutt i 1980). Det er alltid store sing-along-fester på Lennons fødselsdag (9. oktober) og på dødsdagen hans (8. desember).

Visste du dette?

Dersom hver bydel i New York City var separate byer, ville Brooklyn vært den tredje største byen i USA. Queens ville vært fjerde størst. Manhattan ville vært den sjette største.

Lesetips

Let the Great World Spin (Colum McCann, 2009); Moderløse Brooklyn (Jonathan Lethem, 2000)

Fakta

 • Befolkning: 8,4 millioner (2011)
 • Besøkstall per år: 54,3 millioner (2013)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 4 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 28 °C

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.