Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

NAP

Napoli Italia

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

{{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på

Hvorfor Napoli?

Napoli er en enestående by som danner inngangsporten til Amalfikysten. Den er svært tradisjonell og ekstremt hip på en og samme tid og rommer noen av Sør-Italias vakreste historiske bygninger, blant annet kirken San Gregorio Armeno og et kongelig palass fra 1600-tallet, i tillegg til stilige gallerier for samtidskunst. Når vi først er i Italia, må vi innom operaen, Teatro di San Carlo, selvfølgelig i tillegg til noen av de mange erketypiske napolitanske pizzeriaene. Vil man ha en smak av fortiden, bør man reise til det nasjonale arkeologiske museet eller ta toget rundt Napolis havn, forbi vulkanfjellet Vesuv (Vesuvio), til friluftsmuseene i Pompeii og Herculaneum. Fly til Napoli for å oppleve fint vær, god mat og spennende historie før du reiser videre langs Amalfikysten.

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.