Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

MJV

Fly til Murcia Spania

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Murcia

Fly til Murcia

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Murcia

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Murcia i korte trekk

Hvorfor Murcia?

Byen er het og historisk, og den stemningsfulle gamlebyen er et paradis for fotgjengere. Dessuten får du fantastisk tapas her.

Det lokale møtestedet

Det er fint å sitte på en terrassekafé og se på folkelivet på Plaza del Cardenal Belluga ved den store katedralen.

Visste du dette?

Det tok nesten 400 år å bygge katedralen – og arbeidet stoppet opp mange ganger.

Bok- og filmtips

Les: More Murcia, Spain - Earth Eyes Travel Guides. Se: As Luck Would Have It (2011), med Salma Hayek, som ble filmet i Cartagena.

Fakta

 • Befolkning: 450 000
 • Besøkende per år: 195 106 (jan–april 2015)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 10.6 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 27.6 °C

Hva skjer i Murcia?

Bar la Tapa

Stikk innom flere forskjellige tapasbarer, det er en av de beste måtene å oppleve byen på. Du finner mange fine, tradisjonelle steder rundt vakre Plaza de las Flores, der blomstermarkedet ligger. Vi foreslår Bar la Tapa, der du får snacks som tortilla española og glovarme reker med hvitløk. 

Restaurante Salzillo

Når lokalbefolkningen vil ha noe ekstra godt, drar de på Restaurante Salzillo, der kokken lager innovative retter med en tradisjonell vri. Gjestene kan for eksempel bestille artisjokk med ål og reker til forrett og stuing med lysing til hovedrett. 

Restaurante Vinotinto Parrilla

På Restaurante Vinotinto Parrilla kan du få et treretters måltid til lunsj for € 9, samt grillmat.

Mesón de la Costa

Dersom du er forberedt på å reise litt, kan du ta turen til Torrevieja ute ved kysten, en 40 minutter lang kjøretur fra Murcia, der du finner Mesón de la Costa, som serverer noe av den beste sjømaten som er å få i Sørøst-Spania. Velg hva du vil ha fra den store tanken med skalldyr, eller studer menyen, som minner mest om et oppslagsverk over spiselige arter i havet.

El Frasquito

Det er flott å starte kvelden på El Frasquito, like nord for katedralen, på 7 Calle Vara de Rey, der de serverer god tapas fra kjøkkenet i restauranten med samme navn. 

Sala Underground

Musikkelskere – særlig de som liker indieband – burde ta turen til havnebyen Cartagena, en halvtimes busstur unna, og gå på Sala Underground, for der er det ofte live-musikk.Sjekk Facebook-siden for å se hva slags band de foretrekker og hvem som skal spille. 

Bar Warhol

Bar Warhol er et paradis for de som elsker pop art. Baren har kopier av bildene til Velvet Undergrounds mentor på veggen og tiltrekker seg et kunstnerisk klientell, men det blir ikke fullt før sent på kvelden. 

Sala 12 y Media

Avenida Ciclista Mariano Rojas er en gate spekket med nattklubber der det stort sett ikke tar av før etter midnatt. Stikk innom Sala 12 y Media, for her er det ofte live-musikk.

El Corte Inglés

Er man først i Spania, må man stikke innom El Corte Inglés, et stormagasin som er blitt en nasjonal institusjon og tilbyr alt fra ferskmat til klær og elektriske artikler. Du får også kjøpt konsertbilletter her. I Murcia finner du det på 1 Avenida de la Libertad.

Calle Trapería

Ellers er det flott å se i butikkvinduer på Calle Trapería ved katedral-torget. Gågaten er full av eksklusive forretninger og designerbutikker, i tillegg til vakre bygninger, blant annet byens historiske kasino.

Thader kjøpesenter

Vil du vil ha mer «retail therapy», kan du dra til Thader kjøpesenter like ved motorvei A-7. Ta en dagstur hit og stikk innom butikker, restauranter og kinoer.

Museo de Bellas Artes

Kunstmuseet Museo de Bellas Artes arrangerer spennende utstillinger. I den permanente samlingen i tredje etasje finner du malerier av kunstnere som Ribera, Murillo og Zurbarán. 

Fotball

Fotballtilhengere kan overvære en kamp med byens største lag, Real Murcia, og nyte den flotte atmosfæren på Nueva Condomina stadion. 

Terra Natura Murcia

Det er flott å ta familien med til Terra Natura Murcia, for dette er både safaripark og fornøyelsespark med vannsklier, svømmebasseng, sjøløveshow og mere til.

Museo Salzillo

Murcia har flotte museer som gir innblikk i byens kultur og historie. Museo Salzillo er tilegnet skulptøren Francisc Salzillo, som er kjent for de vakre, utskårede flåtene som brukes under påskeopptoget i byen. 

Mar Menor

Ta en tur til den enorme saltvannslagunen Mar Menor på kysten. Her ligger byen Los Alcázares, der du kan drive med et stort utvalg av vannsport og bade på flotte strender.

Begivenheter

 • Karneval (februar)
 • Påskeopptog (mars/april)
 • Bando de la Huerta – folklorefestival (april)
 • SOS48 – musikkfestival (mai)
 • San Javier jazzfestival (juli)
 • Lemon Pop musikkfestival (september)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Sentral flyplass

  Vi flyr til flyplasser som har en sentral beliggenhet og enkle og raske transportforbindelser til sentrum. Mindre mas og mer tid til å kose seg.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.