Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

MUC

Fly til München Tyskland

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til München

Fly til München

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til München

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

München i korte trekk

Hvorfor München?

Fordi mote-, kunst- og øl-hovedstaden i Tyskland også er fotballhovedstaden.

Det lokale møtestedet

Det alternative Glockenbachviertel, som ligger i Isarvorstadt, rett sør for bykjernen.

Visste du dette?

Kvaliteten på bayerølet har sitt opphav i en lov som ble innført i 1487 av Albert IV, som var født i byen, og den følges den dag i dag.

Lesetips

Boktyven (Markus Zusak, 2006)

Fakta

 • Befolkning: 1,5 millioner
 • Besøkstall per år: 4,9 millioner (2013)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: -1 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 18 °C

Hva skjer i München?

Hey Luigi

Hey Luigi i hjertet av Glockenbachviertel scorer høyt når det gjelder atmosfære, pris og beliggenhet. Enten du vil ha rib-eye-steak eller linguini med pesto, eller noe fra menyen som endres daglig, kan du regne med å få servert god mat. Det samme gjelder resten av det skravlende klientellet. NB! Kun åpen på kveldstid i helgene.

Wein-Cantina

Vil du ha en pause fra alt ølet, anbefaler vi Wein-Cantina på andre siden av elven, i Haidhausen. Vinmerker fra Mosel, Rheingau og Franken dominerer vinkartet, mens den lette sesongmenyen kjennetegnes av retter som tre typer fjordlaks med kapers og eple, og hjemmelaget tagliatelle med kantareller.

Muffatwerk

Den lokale pressen skrev nylig at Muffatwerk har «Münchens vakreste uteservering». Det trendy stedet er et litt utradisjonelt alternativ til byens historiske bryggerier. Muffatwerkkarakteriseres av lett vegetarmat, middelhavsretter og ufiltrert Bio-Lammsbräu-øl. De har også en sandkasse og ligger ved en kommunal lekeplass.

Hofbräuhaus

Du kan ikke si at du har vært i München uten å ha vært innom Hofbräuhaus, den eldgamle ølhallen i sentrum. Mozart, Lenin og Adolf Hitler var stamgjester i sin tid. Her holdt Hitler sitt første møte i Det nasjonalsosialistiske arbeiderparti. Dagens klientell nøyer seg med å nyte en literhøy Maß of HB-øl og Weisswurst.

Bob Beaman Club

Bob Beaman Club må være den eneste nattklubben i verden som er oppkalt etter den mest berømte lengdehopperen i olympisk historie. Klubben åpner nøyaktig midnatt på fredager og lørdager. Det storveies lydanlegget pumper ut musikk av kjente folk som DJ Hell og Carl Craig.

Milla

Milla er Münchensypperste sted hvis du er ute etter underground, indie og jazz. Her får du ofte noe litt outrert. Nylig kunne du oppleve frenetisk folkemusikk fra Portland i Oregon; brasiliansk «saudade» og en kveld i regi av Flowerstreet Records fra München. Det er bare naturlig at Milla er innredet med loppemarkedmøbler og har rimelige priser.

Backstage

Hvis de er ikledd lær og kommer til München, er sjansene store for at de skal spille på Backstage. Blues, metal og hardcore er helt vanlig, men det hender det spilles reggae og akustisk også.

Harry Klein

Den velkjente technobulen Harry Klein opprettet nylig sitt eget plateselskap for å holde liv i moderne dance music. Fire kvelder i uka, fra onsdag, snurrer topp-DJ-er plater for et kresent, danseglad publikum til langt ut i morgentimene.

Fly til München, besøk klubben Harry Klein
Technobulen Harry Klein

Kustermann

Kustermann på Viktualienmarkt, som var en jernvarehandel da den ble grunnlagt i 1798, er blitt en lokal institusjon. Den bidro til Münchens økonomiske oppsving etter krigen ved å produsere kumlokk og bidra til arbeidet med togstasjonen. I dag finner du 70 000 artikler til hjemmet her, og selv om du kanskje ikke trenger et dørslag akkurat nå, er det fint å gå innom et stormagasin som faktisk ikke er en multinasjonal produsent av flatpakkede varer.

Rocket

Münchens kuleste konseptbutikk heter Rocket, og her finner du overdeler og accessories fra Essential Antwerp og skjorter fra Libertine-Libertine samt Converse-sko.

Kauf Dich Glücklich

Kauf Dich Glücklich stammer fra Berlins Prenzlauer Berg og spesialiserer seg på populære motemerker fra (i hovedsak) Skandinavia, Frankrike og Tyskland, og tar også inn accessories, kosmetikk, designermøbler og spesielle souvenirpostkort.

Schuh-Bertl

Omhyggelig håndsydde sko for dame og herre får du på Schuh-Bertl, blant annet sandaler, treningstøy og stilfulle oxfordsko, hvis du skal i bryllup. Ryggsekker, belter og kofferter som varer evig, er også utstilt.

Olympiastadion tour

Selv om barna ikke husker OL i 1972, synes de sikkert det er gøy å ta et frispark mot Bayern-forsvaret som en del av Olympiastadion tour. Når det er klart vær har man utsikt til Alpene fra det 190 meter høye olympiske tårnet. Anlegget huser også et akvarium.

BMW Welt

BMW Welt finner du motorisert teknologi fra et helt århundre, fra deres første flymotor anno 1916 til dagens hypermoderne design.

Begivenheter:

 • Ballet Week (april)
 • City Foundation Festival (juni)
 • Munich Film Festival (juni)
 • Tollwood Summer Festival )slutten av juni-juli, desember)
 • Opera Festival (juli)
 • Oktoberfest (september–oktober)
 • Christkindlmarkt (slutten av november–jul)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.