Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

MPL

Fly til Montpellier Frankrike

Beste pris fra til Montpellier

Alle prisene refererer til enveis fly fra {{user.selectedAirportName}} til Montpellier og inkluderer skatter og avgifter.


{{friendlyMessage.header}}

Montpellier i korte trekk

Hvorfor Montpellier?

Montpellier er den mest dynamiske byen på den franske rivieraen og byr på en populær sommerstrand og kulturelle arrangementer av internasjonal standard hele året.

Det lokale møtestedet

Bak det historiske Place de la Comédie ligger travle terrassekafeer og restauranter tett i tett i gatene rundt Place Jean-Jaurès.

Visste du dette?

Universitetet i Montpellier er et av verdens eldste – her studerte Nostradamus på 1500-tallet.

Boktips

Werewolves of Montpellier (Jason, 2010) 

Fakta

 • Befolkning: 270 000 (2015)
 • Besøkende per år: 5 millioner (2015)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 7 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 24 °C

Hva skjer i Montpellier?

Le Grillardin

Le Grillardin er elegant innredet, ligger sentralt og er velsignet med en solfylt terrasse. Det er stedet hvor den store chef Mickaël Diore viser frem sine talenter. For dem som reiser på et noe større budsjett, kan det anbefales å prøve stedets ferske fisk, ytrefilet fra storfe og tre andre retter som en del av den 61 euro dégustation-menyen med vin – på ukedager er derfor dagens spesialitet plat du jour til 11 euro et godt tilbud til lunsj.

L’Artichaut

Etter å ha gått i lære på prestisjetunge parisiske spisesteder som Bofinger og Closerie des Lilas åpnet kokken Sébastien Perrier den lyse og sesongorienterte L’Artichaut sammen med kona i 2013. Konseptet er enkelt. Perrier utarbeider en meny bestående av et stadig skiftende utvalg av for eksempel storfekjøtt, laks eller hvitting med årstidens grønnsaker, og du velger blant lunsjretter til 20 euro på hverdager til 36 euro for fire retter.

La Réserve Rimbaud

La Réserve Rimbaud er et godt valg hvis dere ønsker å unne dere selv noe riktig godt. Dette førsteklasses etablissementet, med egen hage og en Michelin-stjerne, serverer retter fra brødrene Charles og François Fontès guddommelige kjøkken. Bestill en €90 dégustation, som lunsj eller à la carte. Høydepunktene kan være breiflabb, hare eller due fra en konsis, men møysommelig utarbeidet meny.

La Plage des Lézards

Fra mars til slutten av september, er La Plage des Lézards stedet med riktig klasse i badebyen Palavas-les-Flots sør for Montpellier. Ved en privat strand driver kokken Thierry Marini kjøkkenet til fiskerestauranten med samme navn. Fra terrassen kan du se den ferske fangsten fra havet.

Le FIzz

Le Fizz har vært et populært utested i Montpelliers natteliv i tyve år. Nattklubben går over to plan og er populær blant feriegjester om sommeren og studenter resten av året. Den ligger i det sentrale nattelivsområdet Place Jean-Jaurès og er et inkluderende, sosialt og morsomt sted: uten pretensjoner, men kresen når det gjelder dansemusikken.

PZ City Club

PZ (‘Point Zéro’) City Club ligger nær universitetet og er kanskje Montpelliers mest kresne dansested. Her spinner jevnlig prisbelønnede DJ-er som Jack de Marseille og Maxime Iko of Les Bains Douches. Stedet har to dansegulv, så du kan danse deg bort fra det ene til det andre, hvis det tetner til.

Rockstore

Montpellier er synonymt med Rockstore, den legendariske klubben hvor artister som PJ Harvey, Radiohead og Mano Negra har spilt. Rockstore feiret sitt 30-års jubileum i 2016 og Rockstore består av en konserthall, en mindre klubb for DJ-er og en bar/kafé hvor det vises musikkvideoer. Du kan ikke unngå å se det – en rød Cadillac stikker ut av fasaden.

Jacker

Jacker er et magasin som skriver om urban livsstil og mote, samtidig som det er et motemerke i seg selv. Jacker’s butikk i Montpellier fører Jacker’s flotte t-skjorter, hettegensere, hatter, skateboards og tilbehør.

Slice of Life

Slice of Life er en konseptbutikk som tar utgangspunkt i amerikansk mote rett etter krigen. Her er mye dongeri, selvfølgelig, men ikke bare det. Her får du også franske merker i den urbane unisex-stilen, som Hero Seven fra Marseille og den mer mandige motorsykkelinspirerte serien Sunday Speedshop fra Villiers sur Marne utenfor Paris.

Montpellier National Opera

Montpellier National Opera er hjem til Corum konferansesenter og Opéra Berlioz og symboliserer det moderne og dynamiske Montpellier. Byens sentrale Place de la Comédie fra det 18. århundret er gjort i stand til det 21. århundret og er nå tilholdssted for det 250 år gamle operaselskapet, med nesten 100 musikere og over 30 sangere.

Musée Fabre

Musée Fabre er oppkalt etter den lokale kunstmaleren som opprettet det i 1825. Stedet har et imponerende antall verker av mestere som Delacroix, Zurbarán, David og Rubens. Midlertidige utstillinger – the Golden Age of Naples, Cocteau, sketches by Raphaël – vises samtidig.

Fly til Montpellier og besøk Musée Fabre.
På Musée Fabre finner du en imponerende samling kunstverk av kunstnere som Delacroix, Zurbarán, David og Rubens.

Begivenheter

 • BD Palavas (juni)
 • Fête de la Musique (2. juni)
 • Festival Radio France Montpellier (juni)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

Vi sørger for problemfri transport!

Vis alle transporter

Ser du etter lignende destinasjoner?

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.