Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

TIV

Fly til Tivat Montenegro

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Montenegro/Tivat

Fly til Montenegro/Tivat

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Montenegro/Tivat

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Tivat i korte trekk

Hvorfor Tivat?

Fordi den mest solrike byen i Montenegro er en nautisk lekeplass i Kotorbukta (Boka Bay) som står på UNESCOs verdensarvliste.

Det lokale møtestedet

Det nye Porto Montenegro, som er bygget i en havn som tidligere ble brukt av den jugoslaviske marine, har forvandlet Tivat til en av de hotteste turiststedene ved Middelhavet og tiltrekker både luksusyachter og de rike og berømte.

Visste du dette?

Kotorbukta er Europas sørligste fjord og den største naturlige havnen i det østlige Middelhavet.

Boktips

Realm of the Black Mountain: A History of Montenegro (Elizabeth Roberts, 2007).

Fakta

 • Befolkning: 14 031 (2011)
 • Besøkende per år: 573 914 (2007)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 5 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 25,5 °C

Hva skjer i Tivat?

Konoba Koliba

Tivat har et umiskjennelig middelhavskjøkken med påvirkning fra Italia, Tyrkia og Balkan. Supper og stuinger er viktige elementer, og fisken fra Kotorbukta smaker ekstra godt. De som er interessert i tradisjonelle retter, kan ta turen til Konoba Koliba i sentrum av byen. I tillegg til grillet sjømat tilbyr de en lang rekke tradisjonelle kjøttretter, mange steikt på åpen vedovn, og et variert utvalg av grønnsaker og lokalbrygget øl.

Dining Room

Dining Room på Regent Porto Montenegro Hotel har på kort tid blitt kjent for sine finere middager, takket være deres vakkert danderte middelhavsretter og klassiske internasjonale retter.

Big Ben

Hvis du vil slakke litt på standarden, kan du prøve Big Ben. Stedet som tidligere bare hadde 30 kvadratmeter og sju bord, har nå blomstret og vokst til å bli en pizzarestaurant med to terrasser og mer enn 200 sitteplasser, hvor det serveres lokale retter samt pizzaer og pasta. Som navnet antyder, så minner stedet om et lite London.

Fly til Tivat i Montenegro, spis på Dining Room.
Opplev både en smak av Middelhavet og klassiske internasjonale retter på særdeles forseggjort vis i en "fine dining"-setting på Dining Room.

Club Platinum

De fleste kafeer og barer langs stranden er der for å ta i mot nattens festløver og spiller alt fra dunkende houserytmer til rockemusikk. Et sted som skiller seg ut, er Club Platinum på Porto Montenegro, hvor du kan oppleve litt av atmosfæren fra superklubbene i London og New York.

The Clubhouse

The Clubhouse, som også ligger i Porto Montenegro, er inspirert av utelivet i Sydney og har en typisk australsk atmosfære. Stedet er kjent for sine kostymefester og drinker med merkelige navn.

Fly til Tivat i Montenegro, besøk The Clubhouse.
The Clubhouse er inspirert av Sydney, og har blitt kjent for sine kostymefester og drinker med rare navn.

Tivat sentrum

De fleste designbutikkene i byen, som motebutikker, skobutikker og gullsmeder, ligger tett sammen i sentrum av Tivat. Her kan du slentre rundt i flere dager og kikke innom livsstilsbutikker og butikker som selger skinnklær og strandutstyr.

Supermarket

Supermarket er en ny konseptbutikk på Porto Montenegro. Den tilbyr et godt utvalg av klær og har en kafé som serverer lette måltider, kaker og kaffe når du trenger en pause fra shoppingen.

Fashionistas Gallery

Fashionistas Gallery er stedet for de motebevisste, hvor de selger en kuratert kolleksjon med high-end designermerker som Dolce & Gabanna, Tom Ford, Dior og Valentino.

Fly til Tivat i Montenegro, besøk Fashionistas Gallery.
På Fashionistas Gallery finner du en rekke high-end designermerker.

Dobrech-stranden

I og rundt Tivat er det dusinvis av fine strender, mange av dem sandstrender. Få på deg badebuksen og ta turen til Dobrec-stranden, den såkalte «hemmelige» rullesteinstranden som bare er tilgjengelig med båt, eller velg stranden ved Plavi Horizonti.

The Renaissance Summer House Buca

The Renaissance Summer House Buca i sentrum av byen ble bygget for mer enn 500 år siden av en adelsfamilie fra Kotor. I dag er det et museum og galleri med en friluftsscene i hagen for sommerteater og arrangementer.

Gornja Lastva

Den gamle landsbyen Gornja Lastva, 3 kilometer nord for Tivat, består av en rekke gamle steinhus. Her kan du besøke Mariakirken, som ble bygget på 1300-tallet, og som er dekorert med verdifulle gjenstander, som for eksempel et romansk gullkort og et fargerikt alter i marmor.

Kotorbukta

Den beste måten å se Kotorbukta på, er med båt. Sørg for å besøke Blomsterøya, som er kjent for restene av Erkeengelen Mikaels kloster, som ble stiftet på 1200-tallet. Glemmes bør heller ikke den minste øya i Tivat-bukten, Lady of Mercy, hvor eremitter reiste Church of Immaculate Conception.

Fly til Tivat i Montenegro, slapp av på Dobrech-stranden.
Blant de mange strendene i og rundt Tivat, finner du Dobrech-stranden – en såkalt "hemmelig" rullesteinstrand som bare er tilgjengelig med båt.

Begivenheter

 • Mediterranean Theatre Festival «Purgatorije» (juni til august)
 • Kotor Art Festival (juli til august)
 • Operosa in Herceg Novi International Opera and Classic Musical Festival (august)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.