MOL

Molde Norge

Fra for fly

Fly til Molde

Fly til Molde

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Molde

Hvorfor dra til Molde?

Når man går under kallenavnet “Rosenes by» er det vel ingen overraskelse at Molde er like fortryllende på innsiden som den er på utsiden. Prydet med bugnende, frodige hager er det umulig å ikke se tilbake på besøket med rosenrøde minner.
For kulturgribbene (og natteranglene) er Molde vertskap for den eldste årlige jazzfestivalen i Europa som samler tusenvis av musikkentusiaster til en ukelang musikkmaraton.

Savner du å se mer av Norge? Ta turen til et av de mest spektakulære utsiktspunktene, Varden, på over 400 meters høyde. Herfra får du panoramautsikt over Molde, fjorden og intet mindre enn 222 delvis snøkledde fjelltopper.

Fly til Molde med Norwegian

Vi flyr direkte fra Oslo til Molde og gir deg heller friheten til å kunne velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulige pris – uten å inngå komprisser på kvaliteten. Jo tidligere du booker, jo billigere billetter.

"Atlanterhavsvejen - 8,5km smuk bilreise i solnedgangen"
Atlanterhavsvejen “verdens smukkeste bilrejse” (Bilde: Jarek Rzycke Visit Norway)
"Familie utforsker fiskeværet rundt Håholmen"
Husklyngen på øya Håholmen (Bilde: CH Visit Norway)
"Folk på tur til Ona fyr på øyen Onakalven"
Fantastisk utsikt ut over havet fra Ona Fyr plassert på øyas høyeste punkt, Onakalven (Bilde: Øyvind Heen Visit Norway)
"To jenter nyter utsikten til atlanterhavsveien""
Dra til Atlanterhavsveien med familien (Bilde: CH Visit Norway)

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.