Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

MXP

Fly til Milano Italia

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Milano

Fly til Milano

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Milano

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Milano i korte trekk

Hvorfor Milano?

Her får du eleganse, mote og kunst i en storby med høy puls.

Det lokale møtestedet

Gå deg vill i de kronglete gatene rundt Via Fiori Chiari, som er fulle av restauranter, eksklusive butikker og gallerier.

Visste du dette?

Verdens mest berømte operahus, Teatro alla Scala ligger i Milano og har plass til 2800 tilskuere.

Lesetips

Ernest Hemingways romantiske Farvel til våpnene om første verdenskrig eller Dario Fos skuespill Accidental Death of an Anarchist.

Fakta

 • Befolkning: 1,3 millioner (2014)
 • Bsøkstall per år: 9,9 millioner (2013)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 1 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 22 °C

Hva skjer i Milano?

Al Pont de Ferr

I likhet med andre italienske byer er Milano spekket med flotte restauranter – fra fine familiedrevne kafeer til glitrende Michelin-restauranter. Det ligger mange spisesteder i det travle Navigli-området, blant annet Vittorio Fusaris Al Pont de Ferr, en Michelin-restaurant som serverer moderne italienske retter.

Erba Brusca

Erba Brusca er noe helt for seg selv. På tross av den sentrale beliggenheten (på Alzaia Naviglio Pavese) får den frodige hagen det til å kjennes ut som man er på den italienske landsbygda. Menyen består av tradisjonelle italienske retter med grønnsaker rett fra hagen.

Mangiari di Strada

Mangiari di Strada serverer kokken Giuseppe Zen retter som er inspirert av gatematen rundt om i Italia. Det eneste problemet er at det er ganske vanskelig å komme seg til restauranten fra sentrum i Milano.

Il Luogo di Aimo e Nadia

Vil du har mer god mat, kan du reservere bord på en annen kjent Michelin-restaurant: Il Luogo di Aimo e Nadia. Restauranten har disket opp med utsøkte retter i over 50 år og drives av eierens datter, Stefania, mens kokkene Fabio Pisani og Alessandro Negrini står for magien på kjøkkenet.

Dry Milano og Lievito Madre al Duomo

Den perfekte pizzaen får du på Dry Milano på Via Solferino. Denne populære restauranten satser på en sparsommelig og chic industriell setting. Baren er også imponerende og serverer fantastiske cocktails. En annen god pizzarestaurant er Gino Sorbillos Lievito Madre al Duomo, som lager rundt 400 napolitanske pizzaer hver dag.

Fly til Milano, spis pizza på Dry Milano
Dry Milano på Via Solferino

Alcatraz

Milano har et godt utvalg av nattklubber. Den største er nok den enorme klubben Alcatraz. Men byen er nok mer kjent for elegante cocktailbarer enn svette dansegulv.

Ceresio 7

Ceresio 7 er et populært sted om sommeren, fordi det ligger på taket og har svømmebasseng.

H-Club Diana

H-Club Diana på Sheraton Diana Majestic er en fasjonabel cocktailbar med nydelig terrasse og basseng – en sikker vinner blant byens elite.

Galleria Vittorio Emanuele II

Det er ingen overraskelse at Italias motemekka er fullt av lekre, eksklusive butikker. Hvis du er ute etter couture, eller i det minste vil kikke i vinduene, tar du turen til Galleria Vittorio Emanuele II. Det glassdekkede kjøpesenteret fra det nittende århundre huser moteverdenens største navn, blant annet Prada, Louis Vuitton og Giorgio Armani.

Via Montenapoleone

Selv om Galleria Vittorio Emanuele II er verdt et besøk (det var jo tross alt verdens første kjøpesenter), kan det hende skikkelige shopaholikere foretrekker Via Montenapoleone, en gate spekket med designerbutikker og veldig vakre mennesker.

10 Corso Como

For rimeligere, men like moteriktig shopping setter du kursen mot livsstilsbutikken som eies av eks-Vogue-redaktør Carla Sozzani: 10 Corso Como, der du finner alt fra designermerker for dame og herre til nye lovende merker, accessories og interiørartikler.

Fly til Milano og besøk Galleria Vittorio Emanuele II
Galleria Vittorio Emanuele II

Duomo di Milano

Store deler av Milano er bygget opp igjen etter at de allierte bombet byen under andre verdenskrig. Derfor mangler byen Romas storslagne arkitektur og Firenzes vakre skyline. Men det finnes fortsatt mange vakre bygninger fra middelalderen og renessansen. Ingen er mer storslagen enn den gotiske katedralen Duomo di Milano. Katedralen dekker et helt kvartal (10 186 kvadratmeter) og er utsmykket med 3400 statuer (for ikke å nevne de 135 vannspyerne). Etter seks århundrer er katedralen fortsatt under konstruksjon. 

Leonardo da Vincis kunst

En av Milanos mest berømte skikkelser er maleren, filosofen, oppfinneren og matematikeren Leonardo da Vinci, som tilbragte mye av ungdomstiden sin i byen. Da Vinci satte sitt preg på byen på mange måter. Han designet først og fremst en av de fem kanalene i Navigli-distriktet, i tillegg til at han hjalp malerne i klosteret Santa Maria delle Grazie ved å male Nattverden på en av veggene. (Husk å bestille omvisning på forhånd.)

Teatro alla Scala

Teatro alla Scalaet av de beste operahusene i verden, ligger i Milano. Sesongen på La Scala åpner på Sankt Ambrosius dag den 7. desember og byr på opera, ballett, konsert og solofremføringer.

Fly til Milano, besøk Duomo di Milano
Duomo di Milano

Begivenheter:

 • La Notte Bianca – nattlige kulturbegivenheter (juni)
 • Milan Fashion Week (september)
 • Sankt Ambrosius dag (desember)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.