PMI

Palma, Mallorca Spania

Hvorfor besøke Mallorca?

Den har blå himmel året rundt, tonnevis av historie, en lang og nydelig urban strand og en overraskende livlig restaurantscene. Besøk Portixol, en fiskerlandsby som er bare en 20-minutters sykkeltur utenfor byen, med mange barer og restauranter ved vannet, og et favorittsted for rulleskøyter.

Enten dere ønsker en romantisk parferie med solgaranti, dere som er interessert i spansk kulturhistorie og dere som ønsker å reise på en morsom og avslappende ferie med alle venner og familie, er Mallorca stedet å være.

Fly til Mallorca med Norwegian

Vi flyr direkte fra Oslo til Mallorca og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, jo billigere er billettene.

"Seaside of Majorca"

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.