Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

PMI

Fly til Palma, Mallorca Spania

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Palma/Mallorca

Fly til Palma/Mallorca

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Palma/Mallorca

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Mallorca i korte trekk

Hvorfor Mallorca?

Her får du skyfri himmel året rundt, tonnevis med historie, en lang bystrand og et overraskende livlig restaurantliv.

Det lokale møtestedet

Portixol, en fiskerlandsby som ligger bare tjue minutters sykkeltur utenfor byen, er full av strandrestauranter og er et yndet sted å gå på rollerblades.

Visste du dette?

I 2014 ble fjellkjeden Serra de Tramuntana på Mallorca lagt til på UNESCOS liste over kulturlandskap. Her er det flott å gå tur.

Boktips

The Lemon Grove (Helen Walsh, 2014) Rafa: My Story (Rafael Nadal, 2011) Tennisspilleren er født på Mallorca.

Fakta

 • Befolking: 400 000
 • Besøkende per år: 10 millioner (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 12 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 26˚C

Hva skjer i Palma og på Mallorca?

Celler Sa Premsa

Lunsjtilbudet Menú del día finner du i flere restauranter rundt om i byen – prøv Celler Sa Premsa, der du får lokale favoritter som tumbet (en smakfull rett med aubergine, potet og pepper) servert i tradisjonsrike omgivelser. Du får gjerne tre retter og et glass vin til under € 15.

Mercato del Olivar

Lokale oster, oliven, ibéricoskinke og sobrasada (en pølsetype) spriter opp Mercato del Olivar, et marked som ligger under tak i sentrum av byen. Det ligger flere små tapasbarer her for de som vil sitte og nyte atmosfæren, hvis man ikke heller foretrekker den populære østers- og champagnebaren.

Cappuccino

Cappuccino, en lokal kafekjede, tilbyr førsteklasses kaffe og god service og har dessuten kapret noen av de beste bygningene i byen. Kafeen på Calle San Miguel ligger i et vakkert palass fra det nittende århundre og er en av de beste.

Ombu

Ombu er en relativt ny restaurant i Palma som tilbyr finere tapasretter (f.eks. stekte egg med ibéricoskinke og patatas bravas med sobrasada-skum) og kreative cocktails. De har en fin terrasse, men den er liten, så det lønner seg å bestille bord på forhånd.

Nuru

Santa Catalina er et «kreativt distrikt» i Palma, og restauranten Nuru sklir rett inn. I tillegg til kunst av den spanske skuespilleren Jordi Mollà på veggene finner du kokken Chus med ti års erfaring fra El Bulli og Noby her. Dermed er du garantert utsøkte retter.

Sa Roqueta

På den lille restauranten Sa Roqueta i Portixol velger kundene selv hummer fra tanken og får den servert med hvitløksolje og grønnsaker. Mer trengs ikke. Hør med eieren Toni om prisen før du kjøper, ellers kan det hende hummeren er den som ler sist.

Purobeach

Flotte Purobeach har vært sentrum for Mallorcas uteliv i mange år. Bassenget, som har utsikt over havet, tiltrekker seg gjester tidlig, og mange blir værende for å nyte cocktails og sommerhits til langt på natt.

Bar Bosch

Lokalbefolkningen hygger seg på terrassen utenfor Bar Bosch på dagtid og nyter ristet brød gnidd inn med tomater og olivenolje mens de leser avisen. Om kvelden blir stedet en livlig møteplass. Utestedet har holdt det gående siden 1936, og i gjesteboken finner du blant andre den lokale kunstneren Joan Miró.

Agua

Rundt Plaça de la Drassana i La Llonja og i sidegatene finner du mannskap fra besøkende superyachter. Agua er en smal og mørk nattklubb som drives av Rich og Lee, to barske New-Yorkere som satser på livemusikk og andre utskeielser.

Ruta Martiana

Ruta Martiana er en pubrunde i spansk stil som arrangeres på tirsdager. Runden foregår ved Sa Gerreria, der lokale barer tilbyr øl og pintxos (spansk barsnacks) for bare € 2.

Rialto Living

Rialto Living, like ved Passeig des Born, er en kul konseptbutikk i et vakkert renovert palass. Her får du kjøpt alt fra mat og mote til bøker og interiørartikler. 

Camper

Vi har Mallorca å takke for skomerket Camper. Det er flere Camper-utsalg i byen, men butikken på Passatge Galerias Jaime III er nok den som er lettest å finne. For de som er spesielt interesserte ligger det også en outletbutikk i Inca sentralt på Mallorca.

Es Baluard Museum of Modern and Contemporary Art

Du finner et vell av gallerier og museer i Palma, men Es Baluard Museum of Modern and Contemporary Art er et av de beste, med permanente verker av Picasso, Dalí og Miró. Det ligger en veldig fin restaurant der også, med utsikt over Palma-bukten.

Castell de Bellver

Ta en pause fra bylivet og gå opp den furukledde åsen til Castell de Bellver, et slott fra 1300-tallet. Her er det utsikten som er hovedattraksjonen her, men museet er også verdt et lite besøk.

Togtur til Sóller

Et skranglete gammelt tretog har regelmessige avganger fra Plaça d’Espanya og snor seg gjennom landsbygd og fjell på vei til Sóller. Det er en pen by med appelsinlunder i fleng og gode spisesteder for de som vil ha lunsj.

Begivenheter

 • Festival Saint Sebastian (januar)
 • Nit de l’Art (september)
 • Palma Marathon (oktober)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.