AGP

Malaga Spania

Hvorfor reise til Málaga?

I Málaga kan du kombinere en storbyferie med en strandferie, noe som gjør det til det perfekte reisemål for en familieferie.
Den spanske byen er perfekt for en romantisk helg eller et opphold med familien, muligheten til å ligge ved stranden eller utforske de mange kulturelle tilbudene.
Málaga tilbyr også de beste kulinariske opplevelsene, mulighetene for shopping og vakker natur. Det behagelige klimaet som byen byr på, inviterer deg til å ta en av byens mange tavernaer og nyte de gastronomiske tilbudene Málaga har å tilby. Kystplasseringen har stor innvirkning på Málagas mat, som inkluderer et stort utvalg av sjømat, gazpacho og ikke minst tapas!
Hvis du vil oppleve Andalusias vakre grønne landskap og de nærliggende byene fra Nerja i øst til Cadiz i vest, er Málaga det perfekte utgangspunktet. Lei bil og kjør langs kysten, der flere små byer tilbyr autentisk spansk sørhavsatmosfære.

Fly til Málaga med Norwegian

Vi flyr deg direkte til Málaga fra Oslo og gir deg friheten til å velge, slik at du har muligheten til å fly til lavest mulig pris - uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Jo tidligere du bestiller, jo billigere er billettene.


Finn billige flybilletter i lavpriskalenderen

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.