Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

FNC

Fly til Madeira Portugal

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Madeira/Funchal

Fly til Madeira/Funchal

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Madeira/Funchal

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Madeira i korte trekk

Hvorfor Madeira?

Fordi øya har vårvær året rundt, en frodig natur som er ufattelig vakker og fordi den har et voksende tilbud av adventuresport.

Det lokale møtestedet

Stien opp til Pico do Arieiro på 1818 m.o.h. går gjennom et dramatisk landskap som minner om Tolkiens Midgard.

Visste du dette?

Winston Churchill, Storbritannias statsminister under andre verdenskrig, likte å male den vakre fiskerlandsbyen Camara de Lobos, og i dag er det en plakett der han pleide å sette opp staffeliet sitt.

Lesetips

Jim Williams roman Tango in Madeira (2013), som omhandler – i tillegg til andre overraskende skikkelser – George Bernard Shaw som lærer seg å danse tango med hotelldirektørens kone.

Fakta

 • Befolkning: 268 000
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 16,1 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 22,3 °C

Hva skjer på Madeira?

Restaurante O Forno

Vil du ha et klassisk Madeira-måltid, er det vanskelig å slå Restaurante O Forno i Ponta do Pargo på den avsidesliggende nordvestkysten. Eierne Marta og Arnaldo er kjent for å gi gjestene en varm mottagelse, og for å ha et flott vinkart og god mat, som stort sett tilberedes på grillen utenfor. Prøv stuet blekksprut, «espetados» (storfekjøtt på spidd) og Madeira-spesialiteter som «bolo do caco» hvitløksbrød. Til slutt får du en gratis shot av deres hjemmelagde «poncho»-brennevin.

Taberna da Poncha

Poncha – en sterk kombinasjon av «aguardente de cana» (alkohol destillert av sukkerrørsaft), honning, sukker, sitronskall og ulike fruktsafter – er nesten like populær på øya som den søte Madeiravinen. Det beste stedet å smake på den er på Taberna da Poncha, som ligger i innlandet, i byen Serra de Agua, en koselig og livlig taverna der gulvet er dekket av peanøttskall og ponchoen kommer i alle slags smaker, fra mint til pasjonsfrukt.

Blandy’s Wine Lodge

Blandy’s er den best kjente av Madeiravinene, og deres Wine Lodge i sentrum av Funchal tar deg med gjennom historien og produksjonen av en vin som nesten ikke har forandret seg på flere århundrer. (Den blir fortsatt varmet kraftig opp for å etterligne havseilasene som var inspirasjonen bak.) Til slutt får du smake forskjellige varianter av Madeira.

Carros de Cesto-sledetur

Ernest Hemingway sa en gang at Funchals berømte Carros de Cesto sledetur var «det mest oppkvikkende jeg har opplevd i hele mitt liv» – og attraksjonen, som åpnet i 1850, er fortsatt populær. To av de 150 «carreiros», kledd i nystrøkne, hvite uniformer, frakter deg ned den 2 km lange veien fra landsbyen Monte, som nås med taubane fra sentrum i Funchal. Selv om det går roligere for seg enn i Hemingways dager, er det fortsatt en fascinerende del av Madeiras historie.

Fly til Madeira, opplev Carros de Cesto-sledeturen
«Carreiros» som styrer Carros de Cesto-sledeturen

Begivenheter:

 • Madeira karneval (februar)
 • Madeira Flower Festival (april)
 • Porto Santo Ultra Trail Run (mai)
 • Madeira Day (juli)
 • Paul do Mar Limpet Festival (juli)
 • Funchal Jazz Festival (juli)
 • Madeira Wine Rally (juli/august)
 • Machico Food Festival (august)
 • Monte Festival (august)
 • Paul Do Mar Water Jump (august)
 • Funchal International Film Festival (november)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.