LYR

Longyearbyen, Svalbard Norge

Hvorfor reise til Longyearbyen/Svalbard?

Med isbjørner, forlatte russiske gruvebyer og imponerende isbreer er det trolig det mest spektakulære stedet norske flyr til. Det kan også være det nærmeste du noen gang kommer til Nordpolen. Vi flyr direkte til Longyearbyen/Svalbard fra Tromsø, hvor du kan dra for å oppleve polarsommeren. Dra på hvalross-safari og opplev den fantastiske naturen og dyrelivet på Svalbard. Dra på fottur med en lokal guide og opplev storslått arktisk natur på nært hold.

Fly til Longyearbyen/Svalbard med Norwegian

Vi flyr direkte fra Oslo til Longyearbyen/Svalbard og gir deg heller friheten til å kunne velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulige pris – uten å inngå komprisser på kvaliteten. Jo tidligere du booker, jo billigere billetter.

"polarbear-in-svalbard"
Svalbard is the only place in Norway to see a polar bear (Credit: Unsplash)
"Folk som bader i iskalt vann ved Svalbard"
Prøv deg på å isbade i havet ved Svalbard (Bilde: Jens Henrik Nybo Visit Norway)
"Rensdyr ved Svalbard"
Reinsdyr på fjellet ved Svalbard (Bilde: Asgeir Helgestad Visit Norway)

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.