Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

LGW

Fly til London Storbritannia

London i korte trekk

Hvorfor London?

London er gått forbi Paris som Europas mest besøkte by. Restauranter, butikker og gallerier er i verdensklasse, men byen har allikevel beholdt sitt eksentriske særpreg.

Det lokale møtestedet

Marylebone har fått et kraftig oppsving i den senere tid takket være de nye spisestedene. Vi anbefaler at du drar innom den intime Social Wine & Tapas på James Street eller kjøper billett på Carousel, et spisested som arrangerer pop-ups og inviterer gjestekokker fra hele verden.

Visste du dette?

Om sommeren er det flere kunstige strender rundt om i London; kos deg med sand mellom tærne på steder som South Bank og Olympic Park.

Lesetips

Enten man liker ham eller ikke, så kjenner Boris Johnson byen sin godt. Han forteller om byens historie gjennom innbyggerne i Johnson's Life of London: The People Who Made the City That Made the World (2011).

Fakta

 • Befolkning: 8,6 millioner
 • Besøkstall per år: 16,8 millioner (2013)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 7 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 19 °C

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.