Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

LGW

Fly til London Storbritannia

Hvorfor fly til London?

Bestill en flyreise til London og utforsk en virkelig global by som har alt for den perfekte engelske ferien. Fra utrolige kunstgallerier og museer til ikoniske historiske bygninger som St. Paul's Cathedral og Buckingham Palace og restauranter i verdensklasse har alle London. Byen ligger sørøst i England og er delt inn i 32 distrikter, hver med sin unike historie. I hjertet er Themsen, et flott utsiktspunkt å se byen på et elvecruise fra. Faktisk ligger noen av Londons mest berømte severdigheter langs elven, inkludert Houses of Parliament, Tate Modern og London Eye. London tilbyr et stort utvalg av shopping og severdigheter. Den beste måten å komme seg rundt i London er til fots, slik at du virkelig kan få en følelse av de forskjellige områdene i byen. Blir du lei av føttene, kan du gå ombord på en av de mange røde dobbeltdekkerbussene eller ta en pause på en av byens utallige kafeer eller puber. London er også et flott sted for familier med rikelig med grøntområder og flotte attraksjoner for barn.
Bestill billige flyreiser til London nå og opplev det aller beste den britiske hovedstaden har å tilby.

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak