LIS

Fly til Lisboa Portugal

Fra for fly

Fly til Lisboa

Fly til Lisboa

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Lisboa

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Lisboa i korte trekk

Hvorfor Lisboa?

Byen er kompakt og litt bratt og ligger i naturskjønne omgivelser ved havet. Maten er god, utelivet er bra, og det ligger fine strender i nærheten, samtidig som kulturlivet blomstrer og du kan bli med på en av de mest spennende trikketurene i verden – alt i alt et herlig sted.

Det lokale møtestedet

Bairro Alto («øvre distrikt») ligger litt ovenfor og øst for sentrum. Dette er et rolig boligstrøk, men om kvelden våkner stedet til live og de smale gatene fylles av lokale folk på vei mellom ett-roms-restaurantene, små barer og fadohus (restauranter med live fadomusikk).

Visste du dette?

Lisboa har flest soltimer av alle hovedstedene i Europa, hele 2800 i året. Den har også de mildeste vintrene.

Lesetips

Lisboa (Ola Innset, 2013) – en roman utformet som en reiseguide, sett gjennom øynene til en ung nordmann som forelsker seg i en portugisisk jente og flytter til Lisboa.

Fakta

 • Befolkning: 547 631 (2013)
 • Besøkstall per år: 18 millioner (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 11 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 23 °C

Gjør deg klar til å reise

Vi er her for å hjelpe deg med å forberede deg på en trygg reise og har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Flying with Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.