LIS

Lisboa Portugal

Hvorfor besøke Lisboa?

De siste årene har Lisboa fått ord på seg for å være en av de hotteste byene å dra til for de som vil ha storbyferie ved stranden – med et vell av nye restauranter og barer i tillegg til oppgraderte markeder og et flott torg. Det er heller ingen mangel på ville atlanterhavsstrender. En knapt 30–45 minutter lang kjøretur tar deg til Guincho, Adraga og Grande – som alle er ypperlige surfesteder. Hvis du vil lære deg å surfe i Lisboa, kan du ta et lite kurs på Moana Surf School i Cascais. Etter en lang dag i solen frister det kanskje å utforske det lokale restaurantlivet på Time Out Market på Mercado da Ribeira, der kjente, lokale kokker og restauranter har satt opp boder i en kantinelignende hall, eller ta turen til Sol e Pesca, en avslappet bar med fisk som tema, som kun serverer sjømat på boks. 

Fly til Lisboa med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Lisboa i Portugal og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

"Tramp in streets of Lisbon"

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.