Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

ACE

Fly til Lanzarote Spania

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Lanzarote

Fly til Lanzarote

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Lanzarote

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Lanzarote i korte trekk

Hvorfor Lanzarote?

Lanzarote har muligens verdens beste klima, nesten ikke regn og veldig liten forskjell på årstidene.

Den lokale møteplassen

Avenida Las Playas i Puerto del Carmen er full av livemusikk-steder og barer som er åpne til langt på natt.

Visste du dette?

NASA prøvde ut månefartøyet sitt på Lanzarote på syttitallet.

Boktips

Lanzarote (Michel Houellebecq, 2000) en kort og veldig morsom roman der handlingen utspiller seg på Kanariøyene.

Fakta

 • Befolkning: 145 000
 • Besøkstall per år: 2 millioner (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 17 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 25 °C

Hva skjer på Lanzarote?

Barstro

Barstro i den søvnige landsbyen Nazaret er en bistro som liker å holde spenningen ved like, for her endrer de menyen annen hver uke og serverer deilig tapas og internasjonale retter.

La Bohemia

Tallerkenene formelig stønner under de store, perfekt stekte kjøttstykkene på La Bohemia, en grillrestaurant i Costa Teguise som er et must for kjøttelskere.

Meson La Taberna

Meson La Taberna i Marina Rubicon på Playa Blanca er en tapasbar som er typisk for Kanariøyene. Dagens meny gir mye for pengene.

Café La Ola

Fine Café La Ola ligger ved stranden i Puerto del Carmen og har eget svømmebasseng for de som vil øke matlysten ved å svømme noen lengder først. Stikk innom og ta en drink eller en cocktail, lytt til avslappende musikk eller la deg friste av maten.

La Lapa

På fiskerestauranten La Lapa i kystlandsbyen El Golfo lager de dagens fangst, og stedet er kjent for sine mixed platters. Det er spesielt fint å ta søndagslunsjen her.

El Charco de San Ginés

Hvis du vil oppleve utelivet på Kanariøyene, setter du kursen mot hovedstaden og El Charco de San Ginés. Dette er lagunen der fiskerne fortøyer de små båtene sine, og her er det flust med barer. Stikk innom La Bulla, som ligger på en liten balkong med utsikt over lagunen.

Puerto del Carmen

Dersom du liker å være sammen med andre turister og ta deg en drink med utsikt over havnen, kan du ta en spasertur bort til gamlebyen og havnen i Puerto del Carmen. Irske, britiske, belgiske og tyske barer spiller god musikk og serverer kaldt øl. Hvis vi må velge, må det bli Bar Mardeleva, hvor du får god cañas og tapas med utsikt over havnen.

Briza Marina

Det beste stedet å se solnedgangen på hele øya, må være på Playa Blancas strandpromenade. Stikk innom Briza Marina, hils på papegøyene, bestill en sundowner og nyt romantikken. Dra til bystranden og gå en tur langs promenaden.

Pueblo Marinero

Pueblo Marinero er hjertet av Costa Teguise. Den tradisjonelle «plazaen» er tegnet av arkitekten og kunstneren Cesár Manrique, og her ligger det 20 barer og restauranter. Stikk innom Chispas, som er en bitte liten bar med de rimeligste drinkene i byen. To ganger i uka spilles det live-musikk i paviljongen, og da blir det enda triveligere her.

Teguise-markedet

Alle som kommer til Lanzarote, snakker om Teguise-markedet. Det har vært åpent i over 20 år, og den tidligere hovedstaden blir invadert av hundrevis av boder hver søndag morgen. Her får du alt fra billigvarer til uekte designerartikler og flotte lokale produkter. På søndager går det buss og taxi hit fra hele øya.

Biosfera kjøpesenter

Kjøpesenteret Centro Comercial Biosfera i Puerto del Carmen har butikker med kjente merker over fem etasjer i tillegg til flere kule kafeer og til og med en McDonalds.

Marina Rubicon

Marina Rubicon er øyas største lystbåthavn. Her ligger det fullt av designerbutikker, dyre klesbutikker og minst 70 kafeer og spisesteder, samt et fantastisk utendørsbasseng som er åpent for alle.

Deiland kjøpesenter

Deiland Centro Comercial ligger i Playa Honda og har øyas største samling av detaljforretninger. Senteret er spredt over tre etasjer og beregnet på lokalbefolkningen i stedet for turister, men det betyr at prisene er lave og at de har «ordentlige» spanske produkter å selge. Det ligger også en kino her som viser noen engelskspråklige filmer, og her finner du også øyas eneste bowlingbane.

Lanzarotes «offisielle» severdigheter

Øya har syv «offisielle» severdigheter som er designet av Cesár Manrique, og de er helt i harmoni med Lanzarotes status som biosfærereservat. Dra innom to eller tre av dem hver gang du besøker øya.

Vannsport

Det er mye å henge fingrene i for vannsport-entusiaster, med en god surfestrand, dykking i varmt vann og vind- og kitesurfing.

Rancho Texas

Rancho Texas er Lanzarotes fornøyelsespark med karuseller, dyreforestillinger og et stort badeland. Du bruker lett en hel dag her.

Go-kart

Er du ute etter fart, kan du kjøre go-kart i San Bartolomé, der de har en krevende bane som passer for alle aldersgrupper.

Begivenheter

 • Karneval (februar og mars – de ulike resortene bytter på å arrangere det)
 • Ironman Lanzarote (mai)
 • Fiesta del Carmen i Puerto del Carmen (juli)
 • Oktoberfest (oktober)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.