Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

KBV

Krabi Thailand

Fra for fly

Fly til Krabi

Fly til Krabi

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Hvorfor Krabi?

Tanken på en ferie i Thailand vekker ofte assosiasjoner til Krabi: langhalebåter på kritthvite strender, kalksteinsklipper som stiger opp av det knallblå havet, eksotiske fisker og fargerik korall. I tillegg til å være et levende postkort, er den travle strandprovinsen også et godt springbrett for de som vil til mange av Sør-Thailands mest populære strender, som for eksempel Koh Phi Phi.

Det lokale møtestedet

Mens du er i Krabi, anbefaler vi en tur langs kysten til Nopparat Thara. Stranden er blitt mer populær, men er ennå ikke overfylt, så her får du samme vakre landskap og komfort som på den mer kjente Ao Nang, minus turistfellene og folkemengdene.

Visste du dette?

Krabi er kanskje det stedet som har hatt lengst kontinuerlig bosetting i Thailand i nyere tid. Arkeologiske funn fra Krabis Lang Rongrien Rockshelter, som f.eks. keramikk, steinredskaper og beinfragmenter, går hele 40 000 år tilbake i tid, mens andre utgravingssteder har nyere funn, som keramikk og hulemalerier fra 2000 og 4000 år tilbake.

Bok- og filmtips

Alex Garlands roman The Beach og den påfølgende filmen med Leonardo DiCaprio er blitt en kultklassiker blant reisende som drømmer om å finne sitt eget bortgjemte strandparadis i Thailand.

Gjør deg klar til å reise

Vi er her for å hjelpe deg med å forberede deg på en trygg reise og har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.