Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

KBV

Krabi Thailand

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Krabi

Fly til Krabi

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Krabi

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Hvorfor Krabi?

Tanken på en ferie i Thailand vekker ofte assosiasjoner til Krabi: langhalebåter på kritthvite strender, kalksteinsklipper som stiger opp av det knallblå havet, eksotiske fisker og fargerik korall. I tillegg til å være et levende postkort, er den travle strandprovinsen også et godt springbrett for de som vil til mange av Sør-Thailands mest populære strender, som for eksempel Koh Phi Phi.

Det lokale møtestedet

Mens du er i Krabi, anbefaler vi en tur langs kysten til Nopparat Thara. Stranden er blitt mer populær, men er ennå ikke overfylt, så her får du samme vakre landskap og komfort som på den mer kjente Ao Nang, minus turistfellene og folkemengdene.

Visste du dette?

Krabi er kanskje det stedet som har hatt lengst kontinuerlig bosetting i Thailand i nyere tid. Arkeologiske funn fra Krabis Lang Rongrien Rockshelter, som f.eks. keramikk, steinredskaper og beinfragmenter, går hele 40 000 år tilbake i tid, mens andre utgravingssteder har nyere funn, som keramikk og hulemalerier fra 2000 og 4000 år tilbake.

Bok- og filmtips

Alex Garlands roman The Beach og den påfølgende filmen med Leonardo DiCaprio er blitt en kultklassiker blant reisende som drømmer om å finne sitt eget bortgjemte strandparadis i Thailand.

Fakta

 • Befolkning: Ca 456 811 (2014)
 • Besøkende per år: 1,2 millioner (2015)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 27 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 29 °C

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. På våre langdistanseflyvninger tilbyr vi også en tre-retters meny. Mer om mat og drikke om bord.

  Underholdning om bord

  Med Norwegian har du god tilgang på underholdning om bord. På de fleste flyvninger tilbyr vi "video on demand" med et stort utvalg av filmer og tv-serier.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Nye fly – lave utslipp

  Fly med en av de yngste flyflåtene i verden. Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år. Det betyr mer komfortable flyreiser for deg, og mindre utslipp for miljøet.

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.