CPH

København Danmark

Hvorfor besøke København?

København er en skandinavisk kystby med stil, kjent for rent levende og solide øko-legitimasjoner. Bygget på øyer og med vannveier, er det knyttet til Sverige med bro. Fullpakket med flere hundre år gamle historiske landemerker, er København også hjemmet til den danske kongefamilien, som fortsatt bor i byens Amalienborg-palass.

Nylig har København fått et rykte for å ha en spisescene i verdensklasse, med en rekke Michelin-restauranter og en kul gatematkultur. Faktisk strømmer matglade til fra hele verden for å besøke den nye nordiske matpioneren René Redzepis Noma, en fire ganger verdens beste restaurant.

København er også æret for sin designscene, med en samling av kule danske butikker og møbelbutikker som selger banebrytende varer du vil ha med deg hjem. Bestill billetter til det familievennlige København nå og tilbring dagene med å sykle rundt i denne flate byen forbi fargerike rekkehus ved vannet, kose deg på tradisjonelle danske kafeer eller vandre rundt i velstelte parker og hager.

Fly til København med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til København i Danmark og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Copenhagen, Denmark, Girls, bicycles

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.