CPH

København Danmark

Fra for fly

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

{{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Hvorfor besøke København?

Fordi det er en av verdens mest moderne, avslappede og fremadstormende byer med en misunnelsesverdig sykkelkultur, et innovativt kjøkken og fantastiske shoppingmuligheter.

Det lokale møtestedet

Torvehallerne, et stilig matmarked med tak på et torg i byen med danske og globale delikatesser, god kaffe og summende samtaler.

Visste du dette?

Gammeldagse pubaktige barer i København kalles bodegaer, og er populære, røykfylte buler med lang åpningstid. I kontrast til dette, er danskene så glade i frisk luft at det er vanlig for foreldre å sette fra seg barnevognene utenfor kafeer mens de tar seg en kaffetår.

Copenhagen, Denmark, Girls, bicycles

Flying with Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.