Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

KKN

Fly til Kirkenes Norge

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til KKN

Fly til KKN

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til KKN

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Hvorfor reise til Kirkenes?

Vi flyr direkte fra Oslo til Kirkenes som ligger ved grensen til Russland og byr på naturskjønne opplevelser gjennom hele året. Bli med på krabbesafari etterfulgt av et kortreist kongekrabbemåltid eller nyt naturen i midnattssol om sommeren eller nordlys om vinteren!

Vi gir deg friheten til å kunne velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulige pris – uten å inngå kompromiss på kvaliteten. Jo tidligere du booker, jo billigere billetter.

"Kongekrappesafari utenfor Kirkenes"
Kongekrappesafari på havet ved Kirkenes (Bilde: Visit Norway)
"Båt rafting i havet ved Kirkenes"
Båt rafting i Kirkenes (Bilde: Yngve AskVisit Norway)

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.