Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

EFL

Fly til Kefalonia Hellas

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Kefalonia

Fly til Kefalonia

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Kefalonia i korte trekk

Hvorfor Kefalonia?

Den største av De joniske øyer har lenge vært et populært reisemål, men av en eller annen merkelig grunn så er Kefalonias fantastiske kyst ennå sjarmerende lite utbygd.

Det lokale møtestedet

Fiscardos flotte havn nordvest på øya er så nær Kefalonia kommer til noe som kan kalles et kosmopolitisk sted. Her finner du hippe restauranter og barer langs vannkanten, og i høysesongen er dette stedet å se og bli sett, med en ring av yachter duppende i bakgrunnen.

Visste du dette?

De med hang til de greske klassikerne vil gjenkjenne navnet Ithaka, den lille øya utenfor Kef som er beskrevet i Homers Odysseen som hjemmet til helten Odyssevs. Den er vel verdt et besøk, men i dag mener man at Kefalonia var kjent som Ithaka i gamle dager, så Odyssevs kommer faktisk fra hovedøya.

Boktips

Kaptein Corellis mandolin (Louis de Bernieres, 1994)

Fakta

 • Befolkning: 35 801 (2011)
 • Besøkende per år: 217 567 (2015)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 9 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 29 °C

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.