Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

IBZ

Fly til Ibiza Spania

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Ibiza

Fly til Ibiza

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Ibiza i korte trekk

Hvorfor Ibiza?

Fordi selv om reisemål som Vegas og Hvar ligger like bak, forblir Ibiza det beste partystedet for voksne i hele verden.

Det lokale møtestedet

Havnen i Ibiza har alltid vært livlig på nattestid, men to nye supper-clubs/nattklubber tiltrekker seg besøkende kjendiser også.

Visste du dette?

De første som bosatte seg på Ibiza var fønikerne, i 654 f.Kr., og det var en party-øy allerede den gangen. Du vet kanskje heller ikke at Sid Vicious og Orson Welles har bodd her.

Lesetips

Stephen Armstrongs The White Island: The Extraordinary History of the Mediterranean’s Capital of Hedonism (2004).

Fakta 

 • Befolkning: 112 000
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 12 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 26 °C

Hva skjer på Ibiza?

Sushi Aoyama

Nesten uansett hvem du spør på øya, svarer at Sushi Aoyama er det eneste stedet med ordentlig sushi. Du finner den japanske retten overalt på Ibiza – ofte til sjokkerende priser – men denne lille baren i nærheten av gamlebyen er rimelig og serverer veldig god sushi. 

Wild Beets

Det er ganske overraskende at det er såpass få valgmuligheter for vegetarianere, siden øya er blitt så opptatt av sunnhet. Det betyr at Wild Beets i Santa Gertrudis nesten har monopol. Boho-kafeen serverer supermat-smoothier og moderne veganretter som selv kjøttetere liker (helt sant).

Bambuddha

Bambuddha ligger nær Santa Eulalia og er et tempel (nesten bokstavelig talt) for asiatisk fusion-mat som har imponert besøkende siden 1999, takket være retter som vannmelon-sashimi. Stedet er nylig blitt utvidet, men det er fortsatt hit øyboerne drar for å unnslippe folkemengdene.

Amante

Amante klatrer stadig til topps i kåringer av øyas beste restaurant, og stedet er kjent for å servere den beste lunsjen. Den fantastiske beliggenheten hjelper også – på en klippe med utsikt over den kuperte kystlinjen nord-øst på øya – men det beste er at man kan sitte her og nyte avkjølt rosévin og perfekt fisk. 

Fly til Ibiza, spis lunsj på Amante
Lyst på god lunsj med havutsikt? Amante er stedet.

Heart

Da det åpnet sommeren 2014, tiltrakk Heart, som kombinerer mat og underholdning, seg et klientell som liker å holde seg på samme sted hele kvelden, med mat av Ferran Adrià fra elBulli og underholdning sent om kvelden av Cirque du Soleil-artister.

Beachouse

Nattklubb på dagtid har en renessanse på Ibiza, og Beachouse, en strandklubb i enden av Playa D’en Bossa, har bidratt stort til trenden. Men det er først etter mørkets frembrudd at det virkelig tar av, når DJ-er som Guy Gerber får fart på sakene.

Bar 1805

Den franske bartenderen Charles Vexenat åpnet Bar 1805 i 2012, og den er blitt populær blant cocktailelskere som vil ha noe mer spennende enn en vanlig martini. Lurer du på hva spesialiteten deres er? Absint, så klart.

DC10

Det er sjelden DJ-er er enige om noe, men det er enstemmig vedtatt at DC 10 er Ibizas beste nattklubb. Her er det verken noe VIP-område eller fyrverkeri å se, for DC10 er slik det var på øya i før i tida, da det bare handlet om musikken. Her får du underground house, techno og en kveld du kanskje til og med husker (så vidt). 

Fly til Ibiza, besøk nattklubben DC 10
DC 10: Ibizas beste nattklubb.

Barrio de la Marina

De smale gatene i Barrio de la Marina ligger mellom gamlebyen og havna. Dette er det beste handlestrøket på øya. Her finner du klesbutikker som Ibiza Daz, som viser frem lokale Ibiza-designere til mer esoteriske butikker, som for eksempel Sombrereria Bonet, en hattespesialist som har solgt lekre hodeplagg til kongelige på øya siden 1916.

Las Dalias

Las Dalias er et hippiemarked som finner sted hver lørdag i sommermånedene, så hit bør du dra hvis du oppleve øyas New Age-stemning. Selv om du ikke er på utkikk etter røkelse eller håndlagde sølvsmykker, er det ganske spennende å bare se på de travle matbodene og interessante klesdraktene. 

Es Cucons La Tienda

Es Cucons La Tienda følger i fotsporene til navnesøsteren, det berømte hotellet Es Cucons på Ibiza, takket være Maria og Barbara, som har et utrolig godt øye for detaljer. Kjøp en liten bit av det i den bougainvillea-kledde interiørbutikken deres. Du finner den i Venda de Parada, 19, Santa Gertrudis

Fly til Ibiza, få med deg hippiemarkedet Las Dalias
Oppleve Ibizas New Age-stemning på Las Dalias.

Dalt Vila

Dalt Vila er hjertet av Ibizas hovedstad og står på UNESCO-listen. Det er alltid et yrende folkeliv i brosteinsgatene i festningsbyen, og i tillegg til restauranter er det mye kultur å se, for eksempel Catedral de Nuestra Señora de las Nieves («Maria av snøens katedral») og et arkeologisk museum, Museo de Puig des Molins, som gir besøkende et innblikk i øyas tusenårige historie. 

Museum of Contemporary Art

Før Ibiza var jetsetternes paradis, og selv før hippiene kom på sekstitallet, var øya et fristed for kunstnere. Dette kan du få vite mer om på Museum of Contemporary Art som eier mange av kunstverkene deres og stiller dem ut sammen med verker av øyas ferske, kreative talenter. 

Club Diario de Ibiza

Club Diario de Ibiza er muligens den eneste klubben på øya som ikke spiller musikk ut i de sene nattetimer. Auditoriet, som eies av Ibizas største avis, arrangerer ofte paneldebatter, utstillinger og live-opptredener.

Fly til Ibiza, besøk Dalt Vila
Dalt Vila, hjertet av Ibizas hovedstad.

Begivenheter

 • Nyttårsaften på Pacha (desember/januar)
 • Hippie-tromming-søndager på Benirras-stranden (hver søndag, mai–oktober)
 • Opening Parties (mai)
 • IMS Ibiza International Music Summit (mai)
 • Ibiza Gay Pride (juli)
 • Ibiza Jazz Festival (juli) 
 • Closing Parties (september/oktober)
 • Bambuddha Halloween party (oktober)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Sentral flyplass

  Vi flyr til flyplasser som har en sentral beliggenhet og enkle og raske transportforbindelser til sentrum. Mindre mas og mer tid til å kose seg.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.