HEL

Helsinki Finland

Fra for fly

Fly til Helsinki

Fly til Helsinki

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Helsinki

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Hvorfor besøke Helsinki?

Helsinkis beliggenhet ved Østersjøen, mellom Sverige og Russland, gir hovedstaden en unik atmosfære, for her møtes øst og vest. Byen har også en solid designhistorie.
Besøk Kallio: et tidligere arbeiderklasseområde som nå er fullt av hippe kafeer, barer og indybutikker.

Helsinki er en av de få europeiske hovedstedene som er omringet av hav, med 100 km kystlinje og rundt 330 øyer utenfor. Mange av disse er det lov å gå i land på.

Fly til Helsinki med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Helsinki og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.