HAU

Haugesund Norge

Hvorfor reise til Haugesund?

I tillegg til å være en av Norges største og mest innflytelsesrike maritime byer med stolte fisketradisjoner og forkjærlighet for fersk sild, kan Haugesund også by på vakker jugendstil med hushjørner og tårn gjennom byens årer. Ønsker du å kombinere kystby med vakkert landskap er Haugesund den stolte naboen til uforlignelig urnorsk og mektig natur. Få blodet til å pumpe og kjenn den friske brisen fra Langfoss. Med sitt 612 meter lange fall er Langfoss kåret til et av verdens ti vakreste fossefall. For de beste tilskuerplassene anbefaler vi guidet båttur.

Fly til Haugesund med Norwegian

Vi flyr direkte fra Oslo til Haugesund og gir deg heller friheten til å kunne velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulige pris – uten å inngå komprisser på kvaliteten. Jo tidligere du booker, jo billigere billetter.

"Par som vandrer på fjellet ved Himakånå"
Vandretur ved Himakånå (Bilde: Mattis Frederiksson Visit Norway)
"Båt ved havnen i idylliske Skudesneshavn"
Båt på havnen ved den idylliske Skudesneshavn (Bilde: Visit Norway)
 "Vikinger på vikingebyen Avaldsnes"
Dypdykk i vår egen vikingehistorie på Avaldsnes (Bilde: Ida K Vollum Visit Norway)
 "Jente med faren sin på tur i Klatrepark i Nedstrand"
Høyt og lavt klatrepark i Nedstrand (Bilde: CH Visit Norway)

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.