Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

GNB

Fly til Grenoble Frankrike

Beste pris fra til Grenoble

Alle prisene refererer til enveis fly fra {{user.selectedAirportName}} til Grenoble og inkluderer skatter og avgifter.


{{friendlyMessage.header}}

Grenoble i korte trekk

Hvorfor Grenoble?

Fordi det er en livlig historisk by som ligger mellom tre fjellkjeder. 

Det lokale møtestedeet

Det er flott å ta veien til toppen La Bastille og nyte en drink og utsikten over byen.

Visste du dette?

Du kan «fly» over Grenoble i en løpestreng (zip-line) fra toppen av La Bastille.

Filmtips

Se The Trilogy (2003), med Gilbert Melki i hovedrollen, der handlingen er lagt til Grenoble.

Fakta

 • Befolkning: 161 071
 • Besøkende per år: 649 359 (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 2 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 20 °C

Hva skjer i Grenoble?

Pain et Cie

Pain et Cie er en lokal favoritt blant de som vil ha en lat frokost i gamlebyen med eksepsjonelt godt brød, pålegg og bakverk. 

Restaurant le Téléférique

Dersom du vil ha panoramautsikt mens du nyter lokale og sesongbaserte retter, drar du til La Bastille og spiser på terrassen til Restaurant le Téléférique, som spesialiserer seg på lokale råvarer, eller på restauranten Chez le Pèr’Gras, der du kan se helt til Mont Blanc når det er klart vær.  

La Petite Idée

Den koselige kafé-restauranten La Petite Idée er populær blant både innbyggere og turister, med en meny som endres daglig, alt etter hvilke varer som inspirerer kokken på de lokale markedene.

Restaurant Auberge Napoléon

I et vakkert restaurert bygård – der Napoleon Bonaparte en gang overnattet – ligger restauranten Auberge Napoléon, der Agnès Chotin, en av Frankrikes fremste kvinnelige kokker, tryller fram retter som villsvin i portvin med sitronskorpe.

Café de la Table Ronde

Vil du ha en livlig kveld, kan du dra til den historiske bykjernen med flere torg etter hverandre, fulle av barer og restauranter, for eksempel Place Saint-André (kjent på folkemunne som Place du Trib’), der du finner den eldste franske kafeen, Café de la Table Ronde, som serverer deilige ravioles, som er typisk for dette området.

Le Vieux Manoir

Le Vieux Manoir i Saint Laurent-distriktet er den eldste nattklubben i Grenoble bygget av stein, og den har tre ulike områder.

Club Vertigo

Vil du danse, tar du turen til Club Vertigo, som henter DJ-er fra hele Europa til party nights som varer til soloppgang. 

Le Barberousse

Le Barberousse er en båtformet bar med trepanel på veggene som serverer 60 typer rom.

London Pub

tiltrekker seg et internasjonalt klientell i tillegg til studenter, med et bredt utvalg av musikk – og to dansegulv. 

Championnet

Byens kreative hjerte ligger i Championnet-distriktet, med butikker, håndverkere, uvanlige gjenstander, gallerier, musikkbutikker og en bohemaktig stemning. Her finner du også mange yndige kafeer og barer. 

Gabriel Gay

Hvis du liker gamle smykker, må du stikke innom Gabriel Gay i sentrum, som er kjent for uvanlige, håndlagde pyntegjenstander. 

St. Bruno-markedet

Hvis du vil oppleve litt jordnært folkeliv, setter du kursen mot St. Bruno-markedet, der folk fra alle samfunnslag samler seg for å kjøpe populære gjenstander, hver morgen fra tirsdag til søndag.

Fromagerie Les Alpages

Siden du befinner deg i en region av entusiastiske osteprodusenter, bør du besøke Fromagerie Les Alpages, der fromager Bernard Mure-Ravaud guider deg gjennom et deilig utvalg av Gruyère, rigotte og St-Félicien, i tillegg til andre regionale spesialiteter.

Les Halles Sainte-Claire

Les Halles Sainte-Claire, Grenobles fine innendørsmarked med utsmykket glassfasade og fontene, ble grunnlagt i 1874, og her finner du frisk frukt og blomster. Dessuten kan du ta turen innom charcuteries (delikatessebutikkene) i nærheten. 

Ski resorts

Grenoble ligger flott til hvis du ønsker å utforske ulike skisteder fra desember til april. Den nærmeste er Chamrousse, som er en favoritt blant lokale freeriders. Litt lenger unna finner du de kjente stedene Alpe d’Huez and Les Deux Alpes, som begge har store skiområder i tillegg til livlige afterski-barer.

Fort de la Bastille

Fort de la Bastille var tidligere et militærfort, men huser nå flere museer, for eksempel Centre d’Art Bastille med samtidskunst, og Musée des Troupes de Montagne, som gir et innblikk i historien til soldatene i fjellregionen.

Le Musée de Grenoble

Le Musée de Grenoble ble grunnlagt i 1798 og har mer enn 900 gjenstander av oldtidskunst og moderne kunst, samt en spesiell samling av egyptiske antikviteter. Her er 1000 kvadratmeter med samtidsutstillinger, med for eksempel Marc Chagall, Gaston Chaissac og Alberto Giacometti.

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Central airport

  Grenoble–Isère Airport is centrally located, with quick and easy transport connections to the city centre and beyond. Less hassle, more time to enjoy yourself.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

Vi sørger for problemfri transport!

Vis alle transporter

Ser du etter lignende destinasjoner?

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.