LPA

Gran Canaria Spania

Fra for fly

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

{{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Gran Canaria i korte trekk

Hvorfor Gran Canaria?

Det er Europas eget tropiske paradis, og du slipper jetlag-en.

Den lokale møteplassen

The Paper Club, et tidligere hovedkvarter for en nedlagt lokalavis, tiltrekker seg de største navnene innen alternativ spansk musikk i tillegg til banebrytende DJ-er.

Visste du dette?

Verdens nordligste kaffeplantasjer ligger her – de eneste i hele Europa. De ligger spredt utover øya, men de fleste befinner seg i den grønne, behagelige Agaetedalen på nordvestsiden.

Filmtips

Moby Dick (John Huston, 1956). Herman Melvilles roman ble filmatisert utenfor El Confital-stranden. Hovedrolleinnehaveren, Gregory Peck, tilbragte mye av fritiden på Bar Madrid på Plaza Cairasco.

Fakta

 • Befolkning: 815 379
 • Besøkende per år: 3 580 317 (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 17 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 24 °C

Gjør deg klar til å reise

Vi er her for å hjelpe deg med å forberede deg på en trygg reise og har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Flying with Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.