LPA

Gran Canaria Spania

Hvorfor reise til Gran Canaria?

Med sin beliggenhet nær ekvator har Gran Canaria det perfekte klimaet for både sommer- og vinterferier. Hovedstaden Las Palmas er med sine cirka 400 000 innbyggere øyas største by og faktisk blant de 10 største byene i Spania. Byen inneholder ikke store severdigheter, men har til gjengjeld mange muligheter til å tilfredsstille både handlelysten og ikke minst smakssansen. Her finner du flere kjøpesentre, et rikt uteliv og ikke minst et vell av restauranter.

Fly til Gran Canaria med Norwegian?

Vi flyr fra Oslo til Gran Canaria og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.