GOT

Gøteborg Sverige

Fra for fly

Fly til Göteborg

Fly til Göteborg

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Göteborg

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Hvorfor Göteborg?

Besøk Sveriges nest største by, hvor du kan spise nyfanget sjømat, drikke det lokale brygget og prisbelønnede cocktails eller leke nostalgisk med ikoniske biler og andre morosaker i en av verdens beste fornøyelsesparker.

Det lokale møtestedet

Ta turen til Magasinsgatan i sentrum for lokal mote, små kafeer og matvogner. Når kvelden begynner å falle på, tar du turen til området mellom Drottninggatan og Kyrkogatan, hvor det ligger mange populære barer og restauranter som serverer alt fra dumplings og pintxos til det nordiske kjøkken til en god pris.

Visste du dette?

Göteborg er hjembyen til to av Sveriges mest kjente varemerker – Volvo og Hasselblad. Det er også hjembyen til skuespiller og Oscar-vinner Alicia Vikander, popbandet fra 90-tallet Ace of Base og YouTube-stjernen PewDiePie.

Boktips

Vil du lese en kriminalfortelling som er lagt til denne byen, velger du Luftslottet som sprengtes (Stieg Larsson, 2007)

"Archipelago outside Gothenburg"

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.