GDN

Gdansk Polen

Fra for fly

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Hvorfor reise til Gdansk?

Nærheten til mange andre europeiske byer betyr at Gdansk er perfekt for en kort ferie eller helgetur. Byen har tusen år med maritim historie, strålende hansaarkitektur og en trendy baltisk stemning. Hvis du elsker god mat og enda bedre øl er Gdansk målet for deg. Den har til og med sin egen ølgate, Ulica Piwna, med over tretti barer, drikkesteder og tavernaer. Du kan ikke besøke Polen og dra uten å prøve den velsmakende dumbling pirogis. Besøk den blomstrende Dluga Street, med butikker, barer, restauranter og smak på noe av den fantastiske maten som Polen har å tilby.

Fly til Gdansk med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Gdansk og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

"Old buildings in Gdansk"

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.