Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

FUE

Fly til Fuerteventura Spania

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Fuerteventura

Fly til Fuerteventura

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Fuerteventura

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Fuerteventura i korte trekk

Hvorfor Fuerteventura?

Fordi Fuerteventura har noen av de beste strendene i Europa, i gjennomsnitt 11 timer sol hver dag, himmelblått hav og avkjølende atlanterhavsvinder.

Den lokale møteplassen

Atlántico centre Corralejo, et område spekket med barer og restauranter der du kan danse til klokka 3 på natta.

Visste du dette?

Fuerteventura er den eldste av Kanariøyene, og i 2009 satte UNESCO den på listen over «biosfærereservater» – et av de største av sitt slag i Spania. Den lave lysforurensingen gjør at besøkende kan nyte den utrolige utsikten av stjerner mot en bekmørk nattehimmel.

Filmtips

Regissør Ridley Scotts Exodus: Gods and Kings (2014), med Christian Bale i hovedrollen, ble filmet på Fuerteventura.

Fakta

 • Befolkning: 100 000
 • Besøkende per år: 4,7 millioner (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 24 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 32 °C

Hva skjer i Fuerteventura?

The Ugly Duckling

Kokken Henrik Søndergaard på The Ugly Duckling har overoppsyn med denne førsteklasses restauranten som serverer skandinavisk mat, blant annet en daglig dansk klassiker. Den er elegant, men liten og koselig med plass til bare 24 gjester. Du finner den på Calle Isla de Lobos i Corralejo.

La Vaca Azul

Den beste måten å unnslippe de travle byene på, er å stikke av til en søvnig liten fiskerlandsby som El Cotillo for litt fred og ro. I den gamle havnen finner du restauranten La Vaca Azul, der du kan nyte lekker spansk mat med utsikt over havet.

Casa Marcos

Casa Marcos i Villaverde er en tradisjonell spansk restaurant som ligger på toppen av en ås og har nydelig utsikt over landsbygda rundt. Selve bygningen er rustikk og full av små rom på rekke og rad som er pyntet med gårdsutstyr og objets d’arts. Dersom det er fint vær (og det er ganske sannsynlig), kan du sitte ute og spise på det store terrassen.

Flicks Bar

Flicks Bar i Atlantico-senteret i Corralejo spiller de alltid de nyeste låtene. De tilbyr også karaoke for de som tror de kan slå Taylor Swift. Drinkene er ganske rimelige, baren er åpen til 3.00 og i tillegg er det en taxiholdeplass rett utenfor.

Rock Island Bar

Rock Island Bar i Corralejo er et flott lite sted med god atmosfære, like ved hovedgaten. Tropp opp før 21.30 hvis du vil ha sitteplass når du skal lytte til live-musikk av førsteklasses musikere (hver kveld).

Rock Café

Rock Café i Corralejo er et flott musikksted med rimelige drinker og enkel, men deilig mat, for eksempel fajitas, ribs, burgere og biff. Vær obs på at det kan være mer bråkete og trangere enn i en Metallica-moshpit her, men det er alltid god stemning.

Pieros Music Café

Er du ute etter en flott kveld på byen, tar du turen til Caleta de Fuste og finner fram til Pieros Music Café, der de har live-musikk og karaoke hver kveld. Du kan også få med deg sport på storskjerm her.

Corralejo

Corralejo er det største turistområdet, med marked hver tirsdag og fredag formiddag. Søndag formiddag holdes det kunsthåndverkmarked på Campanaria Meeting Centre, der du får kjøpt hjemmelagde produkter mens du lytter til lokal bakgrunnsmusikk.

Puerto del Rosario

Puerto del Rosario er hovedstaden på øya, og her ligger det store kjøpesenteret Las Rotondas. På buss-stasjonen i Puerto del Rosario finner du bondens marked, El Mercado de la Biosfera, hver første og tredje lørdag i måneden fra 9.00 til tidlig på ettermiddagen.

Cabildo de Fuerteventura

Den største konserthallen i Fuerteventura ligger i Puerto del Rosario, og her arrangeres konserter, politiske møter og veldedighetsball.Mange lokale og internasjonale artister har inntatt scenen her.

Flagbeach Water Centre

Lær deg vindsurfing på en av de mange lokale surfeskolene, for eksempel Flagbeach Water Centre. Snorkling, kitesurfing og mange andre sportsaktiviteter er tilgjengelige nesten overalt på øya.

Begivenheter

 • Corralejo Carnival (mars)
 • Kite Festival (oktober)
 • Antigua Artisan Fair (mai)
 • World Cup Windsurfing Championships Sotavento (juli)
 • Fiesta Virgin del Carmen, Corralejo (juli)
 • Helligtrekongers-parade (januar)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.