Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

MIA

Fly til Miami USA

Beste pris fra til Florida-Miami

Alle prisene refererer til enveis fly fra {{user.selectedAirportName}} til Florida-Miami og inkluderer skatter og avgifter.


{{friendlyMessage.header}}

Miami i korte trekk

Hvorfor Miami/Fort Lauderdale?

Sol året rundt; 5 mil med strender  fra South Pointe i Miami Beach til Fort Lauderdale; nattklubber som serverer drinker til soloppgang, og fantastisk shopping til lave priser.

Den lokale møteplassen

Wynwood, det en gang ganske ubebodde lagerområdet ved sentrum, er omgjort til et kunstnerisk nabolag med mange gallerier, førsteklasses restauranter og eksklusive butikker. Det er litt som New Yorks Greenwich Village, men med veggmalerier.

Visste du dette?

Når folk sier at alle snakker spansk i Miami, så spøker de ikke. I følge folketellingen fra 2013 er 65,5 % av innbyggerne i Miami Dade av latinamerikansk opprinnelse.

Star Island, der stjerner som Emilio og Gloria Estefan bor, er faktisk kunstig. Det samme er Hibiscus Island, Palm Island og The Venetian Islands.

Bok- og serietips

Les hva som helst av forfatteren Carl Hiaasen eller se den nye HBO-serien «Ballers» (med Dwayne Johnson), og selvfølgelig filmen «Scarface». 

Fakta

 • Befolkning (kombinert): 4,5 millioner
 • Besøkende per år: 14,5 millioner i Miami Dade, (2014), 13,4 millioner i Greater Fort Lauderdale
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 24 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 32 °C

Fly med oss

Få en komfortabel flytur om bord i vår 787 Dreamliner

Fly komfortabelt med Norwegian.

  Spis og drikk om bord

  Du kan velge mellom to menyer på alle langdistanserutene våre og få to måltider inklusive vin, øl eller mineralvann.

  Nye fly – lave utslipp

  På langdistanserutene våre flyr du med 787 Dreamliner, som er et av de mest behagelige og miljøvennlige flyene i verden.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Underholdning om bord

  Kos deg med vårt hypermoderne underholdningssystem med filmer, TV-programmer, spill og et interaktivt 3D-kart med tips om reisemålet ditt.

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.