Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

FLL

Fly til Miami/Fort Lauderdale USA

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Fort Lauderdale

Fly til Fort Lauderdale

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Fort Lauderdale

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Miami og Fort Lauderdale i korte trekk

Hvorfor Miami/Fort Lauderdale?

Sol året rundt; 5 mil med strender  fra South Pointe i Miami Beach til Fort Lauderdale; nattklubber som serverer drinker til soloppgang, og fantastisk shopping til lave priser.

Den lokale møteplassen

Wynwood, det en gang ganske ubebodde lagerområdet ved sentrum, er omgjort til et kunstnerisk nabolag med mange gallerier, førsteklasses restauranter og eksklusive butikker. Det er litt som New Yorks Greenwich Village, men med veggmalerier.

Visste du dette?

Når folk sier at alle snakker spansk i Miami, så spøker de ikke. I følge folketellingen fra 2013 er 65,5 % av innbyggerne i Miami Dade av latinamerikansk opprinnelse.

Star Island, der stjerner som Emilio og Gloria Estefan bor, er faktisk kunstig. Det samme er Hibiscus Island, Palm Island og The Venetian Islands.

Bok- og serietips

Les hva som helst av forfatteren Carl Hiaasen eller se den nye HBO-serien «Ballers» (med Dwayne Johnson), og selvfølgelig filmen «Scarface». 

Fakta

 • Befolkning (kombinert): 4,5 millioner
 • Besøkende per år: 14,5 millioner i Miami Dade, (2014), 13,4 millioner i Greater Fort Lauderdale
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 24 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 32 °C

Hva skjer i Miami og Fort Lauderdale?

Sugarcane

Sugarcane i Midtown startet trenden med tre kjøkken (robata, hot and raw bar) og fortsetter å servere verdens beste rosenkål og drinker med eksotiske ingredienser som piggannona (guanabana), den søramerikanske spriten pisco, mango og koriander.

Fly til Miami og ta en drink på Sugarcane
Carrot Chai på Sugarcane i Miami

The Traymore Restaurant

Farm-to-kitchen er en annen Miami-trend, og den oppleves best på The Traymore Restaurant and Bar på Metropolitan; det eneste COMO-hotellet i USA. Det er et stille og rolig hotell, på tross av at det ser moderne ut og ligger på sentrale South Beach. Her får du sunn og saftig sjømat fra området rundt. Dessuten får du herlige våtservietter dynket i urter før middagen.

Oasis Café

Du finner sterk, søt cubansk kaffe på hvert eneste gatehjørne i Miami, men det er absolutt verdt å ta turen til Oasis Café i Key Biscayne, der alle syklistene holder til.

Å gå på nattklubb i Miami er en kunst. Du må kle deg pent (bare glem å gå i flip-flops eller shorts). Du må heller ikke bli forferdet over prisen på en liten drink. I tillegg må du ha tålmodighet til å stå i kø. 

LIV og Mansion

LIV fortsetter å blande glamour med kjente DJ-er, og bonusen er at den ligger på ikoniske Fontainebleau. På klassiske Mansion får du like god musikk og en litt mindre prangende og pretensiøs atmosfære.

The Place of Miami

For en helt annen stemning tar du turen til The Place of Miami, en latinsk superclub midt i Little Havana, der lokalbefolkningen går for å se liveforestillinger og forhåpentligvis danse litt mellom bordene.

Revolution

Ser man bort fra latinamerikansk musikk er Miami ikke kjent for livemusikk. Men i Fort Lauderdale finner du Revolution, en genreagnostiker av rang, og det er mye flott å se og lytte til uansett hvor du befinner deg.

Sawgrass Mills

Ja, Sawgrass Mills er ufattelig diger. Men hvis du er villig til å takle folkemengden og lete etter parkeringsplass i evigheter – med mindre du kommer før klokka 12.00 – finner du alt fra Valentino til Forever 21 her. Dessuten ligger det en fin sushirestaurant med rullebånd der.

Lincoln Road

Vil du ha det gøy, er det bare å ta turen til de sju kvartalene med butikker og restauranter på Lincoln Road, den gamle gågaten på Miami Beach. Selv om flere store kjeder har tatt over for de små butikkene, har Lincoln Road bevart sjarmen. Det er fantastisk å bare se på folkelivet her.

Perez Art Museum

Selv om du skulle hate samtidskunst, sperrer du garantert opp øynene når du ser Herzog & de Meurons arkitektur på Perez Art Museum. Pamms design er inspirert av Stiltsville, trehusene på stylter i Biscayne Bay.

Fly til Miami og besøk Pérez Art Museum
Pérez Art Museum i Miami.

The Adrienne Arsht Center for the Performing Arts

Fem minutter unna ligger Pamms nære slektning, Adrienne Arsht Center for the Performing Arts, som har hatt mye å si for gjenopplivingen av Downtown Miami, og byr på musikaler, dans og orkester.

New World Center

New World Symphonys New World Center i Miami Beach tilbyr noe heller sjeldent: gratis kultur av høy kvalitet. Her kan du se konserter på en stor vegg ved en fin park: en herlig setting hvis du vil ha en musikalsk piknik under stjernene.

Broward Center for the Performing Arts
Fort Lauderdales ærverdige Broward Center for the Performing Arts er en trofast kulturell institusjon med gode parkeringsmuligheter (noe som er ganske sjeldent her).

“The Venice of America”

Fort Lauderdale blir ofte kalt «Amerikas Venezia» på grunn av det 265 km lange kanalnettverket. Det er litt av et kallenavn, men det er mange måter å oppleve kanalene på. Du kan blant annet ta en kanaltaxi som stopper på 18 forskjellige steder. Det er en slags mini-venetiansk vaporetto som kjører forbi alle mulige slags herskapshus.

Begivenheter:

 • South Beach Food and Wine Festival (februar)
 • Carnaval & Calle 8 Festival (mars)
 • Ultra Music Festival (mars)
 • Miami Open (mars–april)
 • Miami Spa Month (juli og august)
 • Fort Lauderdale International Boat Show (november)
 • Miami Book Fair (november)
 • Art Basel (desember)

Fly med oss

Få en komfortabel flytur om bord i vår 787 Dreamliner

Fly komfortabelt med Norwegian.

  Spis og drikk om bord

  Du kan velge mellom to menyer på alle langdistanserutene våre og få to måltider inklusive vin, øl eller mineralvann.

  Nye fly – lave utslipp

  På langdistanserutene våre flyr du med 787 Dreamliner, som er et av de mest behagelige og miljøvennlige flyene i verden.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Underholdning om bord

  Kos deg med vårt hypermoderne underholdningssystem med filmer, TV-programmer, spill og et interaktivt 3D-kart med tips om reisemålet ditt.

  Sentral flyplass

  Vi flyr til flyplasser som har en sentral beliggenhet og enkle og raske transportforbindelser til sentrum. Mindre mas og mer tid til å kose seg.

  Tilgang til lounge

  Velg Premium–billett og få tilgang til lounge når du flyr på langdistanserutene våre. Lounger er tilgjengelige på utvalgte flyplasser.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.