DUS

Düsseldorf Tyskland

Fra for fly

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Hvorfor besøke Düsseldorf?

Fly til Düsseldorf og opplev en moderne kunst- og designscene som konkurrerer med andre populære byer i Europa. Byen har en mengde vakre, grønne områder og en fantastisk havn, oppusset av blant annet stjernearkitekten Frank Gehry.
Bestill en flyreise til denne byen som befinner seg på Rhinens høyre bredd og nyt de mange titalls museer og gallerier, spesielt kunstsamlingen Nordrhein-Westfalen. Ta en spasertur gjennom de mange parkene, inkludert Tysklands første offentlige park, Hofgarten, som stammer fra 1700-tallet.
Ta en båttur langs Rhinen, utforsk Altstadt (gamlebyen) og nyt en utrolig samling klassiske biler på Classic Remise Düsseldorf. Bestill en billig flyreise til Düsseldorf nå for å glede deg over et av Tyskland mange hippe byer.

Fly til Düsseldorf med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Düsseldorf i Tyskland og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

"Skyline of Düsseldorf"

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.